Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś był odmieniony bo zawsze jest białym na czarnych felach a dziś był czarnym na białych felach ... :grin:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bo nie był swoim tylko na krzywy ryj z Mariem :decayed::grin:

To nic, cisnę.... :hi:

aa...curva wiedziałem, że coś jest nie ten tegez...Guru i czyste auto...:mysli::grin:

SZCZĘŚLIWEJ SZYCHTY:hi:

Opublikowano

Egon powiem Ci na alledrogo liczą sobie za te polifty :facepalm: minimum 100 za komletną lampę po II lifcie :facepalm: od Ciebie to faktycznie okazja była :decayed:

Opublikowano
Egon powiem Ci na alledrogo liczą sobie za te polifty :facepalm: minimum 100 za komletną lampę po II lifcie :facepalm: od Ciebie to faktycznie okazja była :decayed:

chopie nie rób scen z kupna tej lampy bo ja już kupujesz kupe czasu a na allegro masz co wybierac ... :wink:

Opublikowano

chopie nie rób scen z kupna tej lampy bo ja już kupujesz kupe czasu a na allegro masz co wybierac ... :wink:

dobra dobra :decayed: poszukam czegoś w dobrym stanie :decayed:

Opublikowano

widzisz Grześ ile Cie ominęło... :grin::grin::grin:

Opublikowano

Szukaj lewej i bedziesz miał komplet :wink:

Opublikowano
Dziś był odmieniony bo zawsze jest białym na czarnych felach a dziś był czarnym na białych felach ... :grin:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

za ochroniarza przed kebabem robić nie chciał :decayed::decayed:

Opublikowano
widzisz Grześ ile Cie ominęło... :grin::grin::grin:

ani nie gadaj...:facepalm:

:grin:

nic no Panowie...spadam w :lazy: jutro od rana jebaka madafaka:wink:

:hi:

Opublikowano

te śląskie spoty są coraz to ciekawsze :decayed:.....psyt:decayed:.....jedziemy dalej :grin:

Opublikowano
te śląskie spoty są coraz to ciekawsze :decayed:.....psyt:decayed:.....jedziemy dalej :grin:

Pucka dogoniłeś? :polew::polew::polew:

Opublikowano

Ja już też wróciłem :hi:

Kurcze, nie wchodziłem na forum od rana a dziś było prawie 20 osób :naughty:

Opublikowano

Pucka dogoniłeś? :polew::polew::polew:

staliśmy jeszcze dość długo pod kebabem ....w tym czasie Pucek na pewno do domu wrócił :wink:

Opublikowano

No jakoś tak zeszło :wink:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

:hi: dzięki za licznego spota - szkoda że od 20.00

Ps. Pucek ty łajzo - następnym razem mnie nie wyciągaj jak auto pucuję

Opublikowano
:hi: dzięki za licznego spota - szkoda że od 20.00

Ps. Pucek ty łajzo - następnym razem mnie nie wyciągaj jak auto pucuję

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, deszcz przesiedziałeś pod ziemią a potem na żarcie się załapałeś :decayed:

Opublikowano

:hi:

Ja Wam powiem ,że kolacyjka na prawdę była wczoraj na poziomie....dobrze wypieczone mięsko...,wytrawne ,czerwone winko :slina:....

....tylko zaniepokoiło mnie jedno......mały różowy ochroniarz ,który za każdym kieliszeczkiem coraz baczniej mi się przyglądał....:polew::polew::polew:

hehe :decayed:

Co i tak nie zmienia faktu ,że hasłem wieczoru zostało pewnie wyznanie egona do Pucka :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
image.gif