Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dziś był odmieniony bo zawsze jest białym na czarnych felach a dziś był czarnym na białych felach ...
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Bo nie był swoim tylko na krzywy ryj z Mariem To nic, cisnę.... aa...curva wiedziałem, że coś jest nie ten tegez...Guru i czyste auto...SZCZĘŚLIWEJ SZYCHTY:hi:
A4-Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Egon powiem Ci na alledrogo liczą sobie za te polifty minimum 100 za komletną lampę po II lifcie od Ciebie to faktycznie okazja była
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Egon powiem Ci na alledrogo liczą sobie za te polifty minimum 100 za komletną lampę po II lifcie od Ciebie to faktycznie okazja była chopie nie rób scen z kupna tej lampy bo ja już kupujesz kupe czasu a na allegro masz co wybierac ...
A4-Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Egon powiem Ci na alledrogo liczą sobie za te polifty minimum 100 za komletną lampę po II lifcie od Ciebie to faktycznie okazja była chopie nie rób scen z kupna tej lampy bo ja już kupujesz kupe czasu a na allegro masz co wybierac ... dobra dobra poszukam czegoś w dobrym stanie
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 widzisz Grześ ile Cie ominęło... :grin:
egon47 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Egon powiem Ci na alledrogo liczą sobie za te polifty minimum 100 za komletną lampę po II lifcie od Ciebie to faktycznie okazja była Szukaj lewej i bedziesz miał komplet
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dziś był odmieniony bo zawsze jest białym na czarnych felach a dziś był czarnym na białych felach ... :polew:
A4-Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dziś był odmieniony bo zawsze jest białym na czarnych felach a dziś był czarnym na białych felach ... :polew: za ochroniarza przed kebabem robić nie chciał :decayed:
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 widzisz Grześ ile Cie ominęło... :grin: ani nie gadaj... nic no Panowie...spadam w jutro od rana jebaka madafaka:wink:
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 te śląskie spoty są coraz to ciekawsze .....psyt:decayed:.....jedziemy dalej
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 te śląskie spoty są coraz to ciekawsze .....psyt:decayed:.....jedziemy dalej Pucka dogoniłeś? :polew:
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja już też wróciłem Kurcze, nie wchodziłem na forum od rana a dziś było prawie 20 osób
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 te śląskie spoty są coraz to ciekawsze .....psyt:decayed:.....jedziemy dalej Pucka dogoniłeś? :polew: staliśmy jeszcze dość długo pod kebabem ....w tym czasie Pucek na pewno do domu wrócił
miron78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 dzięki za licznego spota - szkoda że od 20.00 Ps. Pucek ty łajzo - następnym razem mnie nie wyciągaj jak auto pucuję
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 dzięki za licznego spota - szkoda że od 20.00Ps. Pucek ty łajzo - następnym razem mnie nie wyciągaj jak auto pucuję Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, deszcz przesiedziałeś pod ziemią a potem na żarcie się załapałeś
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja Wam powiem ,że kolacyjka na prawdę była wczoraj na poziomie....dobrze wypieczone mięsko...,wytrawne ,czerwone winko .... ....tylko zaniepokoiło mnie jedno......mały różowy ochroniarz ,który za każdym kieliszeczkiem coraz baczniej mi się przyglądał....:polew: hehe Co i tak nie zmienia faktu ,że hasłem wieczoru zostało pewnie wyznanie egona do Pucka :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi