horny devil Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Egon ile Cię szarpnie malowanie??
egon47 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Egon ile Cię szarpnie malowanie?? Po znajomosci ale to na wlkp 200zł + farba
horny devil Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ehhh bo chciałem moje szarpnąć
SebaMC Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Seba nawet to pasi ....ale kapkę w dół trza furkę posadzić...tak jak mówiłeś Tak też będzie, ale nie wiem czy w tym tygodniu bo mam mały problem z wyciekiem płynu wspomagania, do tego ciężko chodzi kierownica i skrzypi jak skręcam w prawo, nie wiem czy maglownica się skończyła, czy poprostu jest gdzieś wyciek na wężyku, wie ktoś co to może być? albo co sprawdzać?
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak posadzisz ja na zoli tak jak b5 to masz szanse na najlepsze by6 w knurowie... z reszta lolek tez zaplacil ok 13 tys za swoje b6 i zrobil kose z wygladu malym kosztem... polerka kolo zawias i jest cyc. Szkoda że Ty już się z tym dwa lata dupczysz i poza kołem nic nie zrobiłeś
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak posadzisz ja na zoli tak jak b5 to masz szanse na najlepsze by6 w knurowie... z reszta lolek tez zaplacil ok 13 tys za swoje b6 i zrobil kose z wygladu malym kosztem... polerka kolo zawias i jest cyc. Szkoda że Ty już się z tym dwa lata dupczysz i poza kołem nic nie zrobiłeś siema
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak posadzisz ja na zoli tak jak b5 to masz szanse na najlepsze by6 w knurowie... z reszta lolek tez zaplacil ok 13 tys za swoje b6 i zrobil kose z wygladu malym kosztem... polerka kolo zawias i jest cyc. Szkoda że Ty już się z tym dwa lata dupczysz i poza kołem nic nie zrobiłeś Tak ci sie tylko wydaje... troche kasy w auto poszlo ... poza tym ja nie mam sponsora....
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak posadzisz ja na zoli tak jak b5 to masz szanse na najlepsze by6 w knurowie... z reszta lolek tez zaplacil ok 13 tys za swoje b6 i zrobil kose z wygladu malym kosztem... polerka kolo zawias i jest cyc. Szkoda że Ty już się z tym dwa lata dupczysz i poza kołem nic nie zrobiłeś Tak ci sie tylko wydaje... troche kasy w auto poszlo ... poza tym ja nie mam sponsora.... Kierownicę dałeś obszyć a czy ja mam sponsora albo egon....
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak tak ... poza tym egona stac on reza zamiast wesela...
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak tak ... poza tym egona stac on reza zamiast wesela... No to ma worek siana a że ja mam 10 Chinek co dresy szyją dla takich jak Ty i przez to mam kase na mody to najmniej powinno Cię interesować
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pierdu pierdu i tyle w temacie twoich chinek... bedzie mial kase to poreza nie to nie wiec nie wiem cos sie tak przyczepil... kazdy pisze ze na glebie ta fura bedzie kox... jeszcze troche i bedziesz pasowal do rybnickich jak sie tak bedziesz foszyl...:polew:
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Egon ile Cię szarpnie malowanie?? Po znajomosci ale to na wlkp 200zł + farba Mówiłem Ci tłuku że cena nie będzie duża... Ps. Wisisz mi kolejną flaszkę
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pucek nie naklaniaj egona do rezania bo cie hammer zj**ie...
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Heheh przecież Egon będzie jeździł serią
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak posadzisz ja na zoli tak jak b5 to masz szanse na najlepsze by6 w knurowie... z reszta lolek tez zaplacil ok 13 tys za swoje b6 i zrobil kose z wygladu malym kosztem... polerka kolo zawias i jest cyc. Szkoda że Ty już się z tym dwa lata dupczysz i poza kołem nic nie zrobiłeś Tak ci sie tylko wydaje... troche kasy w auto poszlo ... poza tym ja nie mam sponsora.... jaki z tego morał .??????????????? ............................trza dobrze bzykać :decayed::decayed:
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tos doybal teraz.... te chinki chyba...
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tos doybal teraz.... te chinki chyba... grunt ,że noszą kasę :decayed::decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Heheh przecież Egon będzie jeździł serią tiaa...jak Miszka reza do serii:grin: ...nie no żart oczywiście...jak będzie rezał jak be5 to curva rwało suty:decayed:
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pierdu pierdu i tyle w temacie twoich chinek... bedzie mial kase to poreza nie to nie wiec nie wiem cos sie tak przyczepil... kazdy pisze ze na glebie ta fura bedzie kox... jeszcze troche i bedziesz pasowal do rybnickich jak sie tak bedziesz foszyl...:polew: że co
Rekomendowane odpowiedzi