egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i co jest ten spot??? Bo jade po sprezyny i waracajac bym mogl podskoczyc
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i co jest ten spot??? Bo jade po sprezyny i waracajac bym mogl podskoczyc ja się przejadę bo małemu już obiecałem i nie mogę go zawieść bez względu na pogodę
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i co jest ten spot??? Bo jade po sprezyny i waracajac bym mogl podskoczyc ja się przejadę bo małemu już obiecałem i nie mogę go zawieść bez względu na pogodę OK
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i co jest ten spot??? Bo jade po sprezyny i waracajac bym mogl podskoczyc ja się przejadę bo małemu już obiecałem i nie mogę go zawieść bez względu na pogodę OK no i giteś to przynajmniej sami tam nie będziemy a jakby rzeczywiście zaczęło porządnie naparzac deszczem to pojedziemy do tego MCdonald
Bulik Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 postaram się wyrwać i ja z tych nudnych jak pogoda urodzin ...w razie wu będę dzwonił diman ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ----------
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a właśnie sobie chciałem odpuścić a tu takie tłumy się pojawią wiec jednak podjadę ale nie mam pytań dla tego deszczu masakra jakaś
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a właśnie sobie chciałem odpuścić a tu takie tłumy się pojawią wiec jednak podjadę ale nie mam pytań dla tego deszczu masakra jakaś No to decyzja bo nie będę sie specjalnie wybierał na godzinny spot w deszczu
Bulik Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 widzę bulik że przyrezałeś obrazek a pamiętasz Twojego młodego :polew::polew:
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a właśnie sobie chciałem odpuścić a tu takie tłumy się pojawią wiec jednak podjadę ale nie mam pytań dla tego deszczu masakra jakaś No to decyzja bo nie będę sie specjalnie wybierał na godzinny spot w deszczu ja i Wiktor jedziemy na 100% więc wpadajcie bo jak już powiedziałem obiecałem mu a on już dostaje do głowy w domu ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- widzę bulik że przyrezałeś obrazek a pamiętasz Twojego młodego :polew::polew: a jakże pamiętam ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- zbierac d*py bo zaraz spot ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- dobra ja z małym się zbieramy do zoba pod Areną
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No ja też będę przed 19.00, uda mi się wyrwać z pół godzinki wcześniej
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Po spociku ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Jak tam na spociku... kto wkoncu byl???? Leszcze się wyłamały, reszta była
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Po spocie, było nawet "parę" osób, cipki nie dojechały
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ????
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul
Rekomendowane odpowiedzi