Bulik Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew::polew: danke za pogaduchy
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie a co dopiero jak się ożeni to dopiero będzie lać nawet ja z modym sie pokazałem i do 21.00 my się zasiedzieli ale padł jak sznitloch i podziękowania dla Tomka za happy mila zabawka w dechę ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew::polew: danke za pogaduchy dresiarz musimy się kiedy zgadać na kinder zlota
Bulik Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie a co dopiero jak się ożeni to dopiero będzie lać nawet ja z modym sie pokazałem i do 21.00 my się zasiedzieli ale padł jak sznitloch i podziękowania dla Tomka za happy mila zabawka w dechę ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew::polew: danke za pogaduchy dresiarz musimy się kiedy zgadać na kinder zlota co by tylko pogoda była lepsza
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie a co dopiero jak się ożeni to dopiero będzie lać nawet ja z modym sie pokazałem i do 21.00 my się zasiedzieli ale padł jak sznitloch i podziękowania dla Tomka za happy mila zabawka w dechę ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew::polew: danke za pogaduchy dresiarz musimy się kiedy zgadać na kinder zlota co by tylko pogoda była lepsza nie no jasne to Ci może twoja małą da pod opiekę
horny devil Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul Pucek prawdę Ci powie :polew::polew:
Bulik Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie a co dopiero jak się ożeni to dopiero będzie lać nawet ja z modym sie pokazałem i do 21.00 my się zasiedzieli ale padł jak sznitloch i podziękowania dla Tomka za happy mila zabawka w dechę ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew::polew: danke za pogaduchy dresiarz musimy się kiedy zgadać na kinder zlota co by tylko pogoda była lepsza nie no jasne to Ci może twoja małą da pod opiekę przywiozę je obie ,przynajmniej bedzie miała zajęcie bo o autach to Ci duzo nie powie:polew:
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie a co dopiero jak się ożeni to dopiero będzie lać nawet ja z modym sie pokazałem i do 21.00 my się zasiedzieli ale padł jak sznitloch i podziękowania dla Tomka za happy mila zabawka w dechę ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew::polew: danke za pogaduchy dresiarz musimy się kiedy zgadać na kinder zlota co by tylko pogoda była lepsza nie no jasne to Ci może twoja małą da pod opiekę przywiozę je obie ,przynajmniej bedzie miała zajęcie bo o autach to Ci duzo nie powie:polew: :grin:
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- Damian, Dawid, ja też wezmę swojego, będą Wasze dzieciaczki mieli zabawkę :grin::grin:
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Super zmiesciliscie sie wszyscy w budce na koszyki ???? Zachowujesz się jak Kuna Co ta Olka z Tobą zrobiła Lać jak ciul :polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- Damian, Dawid, ja też wezmę swojego, będą Wasze dzieciaczki mieli zabawkę :grin::grin: he no może i by tak mogło być
Arturoo Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 http://s21.postimg.org/bq7q883jn/20130503_193439.jpg...........cipki nie dojechały ....miały być jakieś dupki ?
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 http://s21.postimg.org/bq7q883jn/20130503_193439.jpg...........cipki nie dojechały ....miały być jakieś dupki ? Tak Ale Ty jesteś za stary, zresztą wczoraj sobie wystarczająco pozwoliłeś przy Annie
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Piszcie co chcecie wazne ze wam sie podobalo.... wielcy spotowicze... bulik... diman... obecni raz na pol roku w mega deszczu... to co widzimy sie w zorach i w piatek w gliwicach tak???? ma byc fajna pogoda...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Piszcie co chcecie wazne ze wam sie podobalo.... wielcy spotowicze... bulik... diman... obecni raz na pol roku w mega deszczu... to co widzimy sie w zorach i w piatek w gliwicach tak???? ma byc fajna pogoda... ja mógłbym jeździć na wszystkie zloty tylko wtedy musiałbym oglądać twój pys a tego nie zniosę
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No tak przeca to ja jestem lac a skoro ja jade na zory gliwice to oni tym bardziej... pucek diman bulik ja juz nam sie frekwencja robi na ten tydzien...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a po za tym smrodzie jak ja jeździłem na zloty to ty jeszcze na piechty zapierniczałeś
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Piszcie co chcecie wazne ze wam sie podobalo.... wielcy spotowicze... bulik... diman... obecni raz na pol roku w mega deszczu... to co widzimy sie w zorach i w piatek w gliwicach tak???? ma byc fajna pogoda... ja mógłbym jeździć na wszystkie zloty tylko wtedy musiałbym oglądać twój pys a tego nie zniosę No no a te twoje argumenty to brzmia jak kompleksy...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Piszcie co chcecie wazne ze wam sie podobalo.... wielcy spotowicze... bulik... diman... obecni raz na pol roku w mega deszczu... to co widzimy sie w zorach i w piatek w gliwicach tak???? ma byc fajna pogoda... ja mógłbym jeździć na wszystkie zloty tylko wtedy musiałbym oglądać twój pys a tego nie zniosę No no a te twoje argumenty to brzmia jak kompleksy... no mam trochę kompleksów przy tobie nie mam białych felg
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a po za tym smrodzie jak ja jeździłem na zloty to ty jeszcze na piechty zapierniczałeś Teraz to cie serio ponioslo bo jakos cie nie pamietam na pierwszych zlotach w krk... pamietam roba murzyna kezora ale ciebie jakos nie to bylo w 2006... ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Ale faktycznie w maks ujowa pogode nie bylem i jest mi wstyd... chyba sie przywitam na katowickich...:polew: ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Taka kara...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a po za tym smrodzie jak ja jeździłem na zloty to ty jeszcze na piechty zapierniczałeś Teraz to cie serio ponioslo bo jakos cie nie pamietam na pierwszych zlotach w krk... pamietam roba murzyna kezora ale ciebie jakos nie to bylo w 2006... ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Ale faktycznie w maks ujowa pogode nie bylem i jest mi wstyd... chyba sie przywitam na katowickich...:polew: no może i tak tylko czytaj co ja napisałem piechty chodziłeś albo u brata za spodnie targałeś młodzieńcze
Rekomendowane odpowiedzi