A4-Tomek Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Mario a gdzie malowałeś i ile to kosztowało? swoje też bd chciał walnąć na biało Zory ... koszt 600 zl. Ale nie polecam srednio zrobione... polecam ten warsztathttp://www.phumaraton.pl szwagier tam robi i mogę go polecić widziałem parę felg które zrobił i były wporzowe ale cen nie znam trzeba do niego dzwonic jak coś to tel na PW A ja polecam Aluexpress z Tarnowskich Gór ja robiłem dwa razy u nich felgi a poza tym malował u nich Sebol i Dogi
Mario22 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Mario a gdzie malowałeś i ile to kosztowało? swoje też bd chciał walnąć na biało Zory ... koszt 600 zl. Ale nie polecam srednio zrobione... polecam ten warsztathttp://www.phumaraton.pl szwagier tam robi i mogę go polecić widziałem parę felg które zrobił i były wporzowe ale cen nie znam trzeba do niego dzwonic jak coś to tel na PW A ja polecam Aluexpress z Tarnowskich Gór ja robiłem dwa razy u nich felgi a poza tym malował u nich Sebol i Dogi A koszty za alumy ???
A4-Tomek Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Aluexpress ma poglądowy kalkulator kosztów malowania na swojej stronie ja malowałem stalówki więc co do alumów nie wiem
SebaMC Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Aluexpress ma poglądowy kalkulator kosztów malowania na swojej stronie ja malowałem stalówki więc co do alumów nie wiem Kiedyś oglądałem tę stronkę jak miałem kupić zmęczone fele, teraz patrzałem to za malowanie 17" i renowacje małych dekielków wyceniło na 570zł
A4-Tomek Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Aluexpress ma poglądowy kalkulator kosztów malowania na swojej stronie ja malowałem stalówki więc co do alumów nie wiem Kiedyś oglądałem tę stronkę jak miałem kupić zmęczone fele, teraz patrzałem to za malowanie 17" i renowacje małych dekielków wyceniło na 570zł Nie znam się ale myślę że ceny podobne jak gdzieś indziej ja polecam ich ze zwględu na robotę jaką wykonują ja nie mam co narzekać na to co im zlecałem do malowania
gregory Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Ja chciałem wyprostować felgi to mi znajomy ich odradził, bo podobno nie robią tego za dobrze. Poza tym to tani też nie są. Znalazłem obok mojej mieściny prostowanie profi za 50zł/sztuka i wyprostowali tak że już kiera nie wibruje, prowadzi się wporzo, widzieliście efekt na czarnej w piątek. A co do malowania to się nie wypowiadam, bo nie malowałem u nich. Jak są chęci to sam sobie pomaluję. Styknie mieć pistolet kompresor no i nieco wprawy.
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Ja chciałem wyprostować felgi to mi znajomy ich odradził, bo podobno nie robią tego za dobrze. Poza tym to tani też nie są. Znalazłem obok mojej mieściny prostowanie profi za 50zł/sztuka i wyprostowali tak że już kiera nie wibruje, prowadzi się wporzo, widzieliście efekt na czarnej w piątek. A co do malowania to się nie wypowiadam, bo nie malowałem u nich. Jak są chęci to sam sobie pomaluję. Styknie mieć pistolet kompresor no i nieco wprawy. hehe....czyli nic tylko trza samemu dłubnąć
gregory Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Ten nowy concept golf taki jakiś sobie: Volkswagen Design Vision GTI pokazany na Worthersee 2013: Volkswagen Design Vision GTI na Worthersee 2013 - Motoryzacja, testy samochodowe i aktualności - portal motoryzacyjny SuperAuto24.pl
Rekomendowane odpowiedzi