egon47 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 a ja wczoraj zachlałem morde i dopiero teraz zacząłem kontaktować jak było rodzinnie to masz wybaczone :polew::polew::polew: alkoholu wypil za cała rodzine
SebaMC Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 a ja wczoraj zachlałem morde i dopiero teraz zacząłem kontaktować jak było rodzinnie to masz wybaczone :polew::polew::polew: alkoholu wypil za cała rodzine Dokładnie tak!
horny devil Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 A to Ty wracałeś wczoraj całą szerokością osiedla Barbary śpiewając "Deszcze niespokojne..."
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Beret z wieczora po wizycie w dreamlandzie i grillu u adoptowanego brata Mirona ... to pyrsk na spanie ... :thumbup: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
SebaMC Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 A to Ty wracałeś wczoraj całą szerokością osiedla Barbary śpiewając "Deszcze niespokojne..." Wracałem w ciszy i spokoju, o 10 rano totalnie spizgany zeszłą nocą
diman Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 aloha z wieczora po wypadzie do Zoo ZOO polecam bardzo porządnie zorganizowane, wybiegi czyste i schludne w porównaniu z zeszłotygodniowym Chorzowem to - Chorzów 3, Opole 10 naprawdę polecam bardzo miły dzionek, na randkę jak i na wypadzik rodzinny
tomaszstn Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Też bardzo lubię Zoo w Opolu Jestem tam co roku i ciekawe co zrobili bo cisną ostro do przodu
horny devil Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 A to Ty wracałeś wczoraj całą szerokością osiedla Barbary śpiewając "Deszcze niespokojne..." Wracałem w ciszy i spokoju, o 10 rano totalnie spizgany zeszłą nocą Spoko szukam dalej podejrzanych
SebaMC Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 VW PASSAT B5 / AUDI A4 A6 PRZEŁĄCZNIK TEMPOMAT (3241254642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Będzie pasić do B5 polift?
Marcin6 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 VW PASSAT B5 / AUDI A4 A6 PRZEŁĄCZNIK TEMPOMAT (3241254642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Będzie pasić do B5 polift? Nie Musisz szukać od A4B5 lift, albo jak masz sedan to od A8D2 lift też pasuje
Rekomendowane odpowiedzi