SebaMC Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 ja też dziś odpadam....w robocie kwitnę do nocy Pany dziś rozruszałem ściągacze do sprężyn ale nie mam odpowiedniej 19 by odkręcić górne mocowania amorów :/ Posiada ktoś takowego sprzęta?? Nasadówka + dobra żabka Podpowiedzcie czy są jakieś trudności z licznikiem poliftowym do diesla ale z angola żeby przełożyć do diesla europy? bywają :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: lepszego wytłumaczenia nie znajdziesz na forum :rotfl::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:...dobry Zatorowcy i Ci którzy jeszcze potrafią czytać haha, dzieki artur,bez Twoich szczegolowych wyjasnien chyba bym.umarl Siemaci:hi:
Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...co ten zator z watkami wyrabia...poprostu ''umieraja''
SebaMC Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Apropos rozmowy kto pierwszy wpisze na forum po Zatorze Pierwszy siema
tomaszstn Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja już mogłem wczoraj ale byłem martwy Dopiero wróciłem do życia
tomaszstn Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja musiałem zmienić plany i wczoraj wróciłem
SebaMC Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja już mogłem wczoraj ale byłem martwy Dopiero wróciłem do życia Ja w zasadzie też dopiero dzisiaj wróciłem do życia, chociaż dalej jestem taki nieogarnięty
tomaszstn Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Diman, bier Sprężyny sportowe H&R audi A4 b6 b7 (3340925904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi