tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam kurna dawno mnie tu nie było - w sumie to nawet nie wiem czemu :hi:No Miszka, miło nam Jeszcze zacznij jeździć na spoty i będzie
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam kurna dawno mnie tu nie było - w sumie to nawet nie wiem czemu :hi:No Miszka, miło nam Jeszcze zacznij jeździć na spoty i będzie ten temat był poruszany w Zatorze: jadę na spota - tankuję no powiedzmy za te 30zł - a tu nie ma grilla i jestem w plecy jadę na spota - tankuję no powiedzmy za te 30zł - jest grill(i nie płacę) to mi się w miarę opłaca
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie wiedziałem że z Ciebie taki materialista
Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam kurna dawno mnie tu nie było - w sumie to nawet nie wiem czemu :hi:No Miszka, miło nam Jeszcze zacznij jeździć na spoty i będzie ten temat był poruszany w Zatorze: jadę na spota - tankuję no powiedzmy za te 30zł - a tu nie ma grilla i jestem w plecy jadę na spota - tankuję no powiedzmy za te 30zł - jest grill(i nie płacę) to mi się w miarę opłaca :polew: cały Miszka...czysty ściul...:polew:
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 na piniondz trzeba robić Takich drobnych się nie liczy
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 na piniondz trzeba robić Takich drobnych się nie liczy beeeeeeeeee i tak robota jest dla biednych
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pewnie masz rację Szkoda że ja się zaliczam do tych biednych
Rekomendowane odpowiedzi