diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No nie wiem, teraz będę 3 dni w pracy, w poniedziałek mogę tam podjechać, SebaMc jeszcze chyba będzie mam nadzieję i jeszcze parę osób pisało na PW, jak będzie z 5 furek to już ok. Napiszę w wątku jakie terminy będą dostępne i sobie każdy coś wybierze ile za 5 szyb w avancie tam macie? 400 w SR ,przy 3 i więcej autach 360 no czyli po odliczeniu kosztów paliwa mówię o sobie i urlopu jednego dnia średnio się opłaca a w gliwicach odstawiam auto przed robotą odbieram i gites
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No nie wiem, teraz będę 3 dni w pracy, w poniedziałek mogę tam podjechać, SebaMc jeszcze chyba będzie mam nadzieję i jeszcze parę osób pisało na PW, jak będzie z 5 furek to już ok. Napiszę w wątku jakie terminy będą dostępne i sobie każdy coś wybierze ile za 5 szyb w avancie tam macie? 400 w SR ,przy 3 i więcej autach 360 Wiem, ale wiele zależy od rodzaju folii
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No nie wiem, teraz będę 3 dni w pracy, w poniedziałek mogę tam podjechać, SebaMc jeszcze chyba będzie mam nadzieję i jeszcze parę osób pisało na PW, jak będzie z 5 furek to już ok. Napiszę w wątku jakie terminy będą dostępne i sobie każdy coś wybierze ile za 5 szyb w avancie tam macie? 400 w SR ,przy 3 i więcej autach 360 Wiem, ale wiele zależy od rodzaju folii nie znam firmy folii...może Hammerek pamięta ....mamy to samo na kiblach do jutra
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 A i tak na koniec Seba 100 LAT :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ....i ja się również dokładam do życzeń:decayed: ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- i dobranoc:hi:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 siema jest grill bo nie wiem czy mi się opłaca auto tankować ?
Guregoru Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kto dzisiaj będzie Ja będę albo później albo wcale zależy jak mi się uda wyrobić
tomaszstn Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja będę ale później, tak około 19.30 ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- Panowie jakby ktoś chciał przyciemnić szybki to zapraszam: http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowa-sciema-szyb-277831/ Cena jak i info w ostatnim poście
tomaszstn Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 może spot na mc dzisiaj?? Nie mieszaj, normalnie na Arenie, jak pada to idziemy do KFC
Rekomendowane odpowiedzi