horny devil Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 :hi:ObryKto dziś będzie? Pany możecie polecić jakiegoś dobrego elektromechanika z okolic Gliwic, Zabrza.Fura na 3 cyl. chodzi.Wtryski sprawne, cewki sprawne. Chyba wiązka padła:kwasny: Co z licznikiem??
SebolA4 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 :hi:ObryKto dziś będzie? Pany możecie polecić jakiegoś dobrego elektromechanika z okolic Gliwic, Zabrza.Fura na 3 cyl. chodzi.Wtryski sprawne, cewki sprawne. Chyba wiązka padła:kwasny: Co z licznikiem?? Będziesz? Przyjadę dziś.Pogadamy.
horny devil Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 :hi:ObryKto dziś będzie? Pany możecie polecić jakiegoś dobrego elektromechanika z okolic Gliwic, Zabrza.Fura na 3 cyl. chodzi.Wtryski sprawne, cewki sprawne. Chyba wiązka padła:kwasny: Co z licznikiem?? Będziesz? Przyjadę dziś.Pogadamy. Nie! urodziny mamy więc odpadam
SebolA4 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Hmm.Potrzebowałbym dziś jednego benzynowego turbo, żeby mój moduł sprawdzić czy nie jest walnięty.Ja się wybieram.
egon47 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja tez bede auto umyte wiedz mozna wpadnac
Mario22 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja dzis fure odebralem z malowania teraz mycie i jutro wyjazd na urlop ... wkoncu .. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Carire Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam:) w przyszłym tygodniu będę jezdzil po śląsku po salonach i nie tylko w poszukiwaniu mojej a4 1.8 b6 t quattro i może wiesz gdzie podjechać zebym cos zobaczyl? ewentualnie jakies komisy które znasz żeby nie jechać w ciemno... za kazda pomoc dziekuje bardzo :)!! pozdrawiam:)
Polko_V Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Polko_V jak kolacja? najpierw zauważyłem Twojego czarnego prosiaka i się zapatrzałem, dopiero na końcu zauważyłem Ciebie Polecam tą restaurację " Chata Staropolska" w Świerklanach przy zjeździe na A1. Żarło wyśmienite...już dawno takiego dobrego jedzenia nie jadłem w lokalu:kox:.Cena przystępna i dużo tego na talerzu:naughty:. Dobrze, że auto zauważyłeś pierw a nie mnie, bo to by było podejrzane:grin:
egon47 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 po dzisiejszym zlocie jeden gość musi zmienic Nick na forum na Jacyków:grin:
tomaszstn Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 po dzisiejszym zlocie jeden gość musi zmienic Nick na forum na Jacyków:grin: :polew::polew::polew: Po zlociku
A4-Tomek Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 po wywaleniu skrzyni i sprzęgła z Audi
horny devil Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 po dzisiejszym zlocie jeden gość musi zmienic Nick na forum na Jacyków:grin: Znowu mnie coś ominęło
SebaMC Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Panowie miałby ktoś pożyczyć stary wałek sprzęgłowy do B5? Przydał by się do ustawiania elementów sprzęgła w jednej linii zawracasz gitarę ............ forum nie jest od takich spraw No dokładnie, forum jest od umawiania się na spoty i na spam
Rekomendowane odpowiedzi