Mario22 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja juz jestem i oglądam galerianki .............aaaa ty tam już jesteś - teraz rozumiem bo jak przejeżdżałem jakieś 10 min temu obok forum to właśnie dużo dziewczyn wybiegało z Forum Nooo dokładnie biegły mi naprzeciwko mmnie przywitać bo dałem info na fejsie że jade ... :D:D
Arturoo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja juz jestem i oglądam galerianki .............aaaa ty tam już jesteś - teraz rozumiem bo jak przejeżdżałem jakieś 10 min temu obok forum to właśnie dużo dziewczyn wybiegało z Forum Nooo dokładnie biegły mi naprzeciwko mmnie przywitać bo dałem info na fejsie że jade ... :D:D Mario....ogranicz dawki
miron78 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Ja juz jestem i oglądam galerianki .............aaaa ty tam już jesteś - teraz rozumiem bo jak przejeżdżałem jakieś 10 min temu obok forum to właśnie dużo dziewczyn wybiegało z Forum Nooo dokładnie biegły mi naprzeciwko mmnie przywitać bo dałem info na fejsie że jade ... :D:D taaa - biegły - kolczatki rozciągnąć
SebaMC Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 siema, ja też będę, ale po 19, Tomek Ty też będziesz? czy korbowód wyszedł bokiem po jeździe na V-maxa ?
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 siema, ja też będę, ale po 19, Tomek Ty też będziesz? czy korbowód wyszedł bokiem po jeździe na V-maxa ?
A4-Tomek Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 no i po spocie i kebabie :decayed:
Mario22 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja juz jestem i oglądam galerianki .............aaaa ty tam już jesteś - teraz rozumiem bo jak przejeżdżałem jakieś 10 min temu obok forum to właśnie dużo dziewczyn wybiegało z Forum Nooo dokładnie biegły mi naprzeciwko mmnie przywitać bo dałem info na fejsie że jade ... :D:D Mario....ogranicz dawki Dawki dobre tylko diler psikuta ... Ja już w robocie ale smak kebab jeszcze pod nosem
horny devil Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ktoś podpiął kabelki i mam łączność ze światem :kox: Thnx za spota
SebaMC Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mnie akurat dzisiaj musiało wziąć jakieś przeziębienie, nie było sensu jechać na kebca, dzięki za spota
tomaszstn Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 siema, ja też będę, ale po 19, Tomek Ty też będziesz? czy korbowód wyszedł bokiem po jeździe na V-maxa ? Troszkę mi odjeżdżałeś bo masz kuni więcej a do V-max dużo mi brakowało
stanley Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Panowie, zatrudnię dobrego blacharza. Miejsce pracy : Świętochłowice, dalsze info na PW ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- Ja juz jestem i oglądam galerianki .............aaaa ty tam już jesteś - teraz rozumiem bo jak przejeżdżałem jakieś 10 min temu obok forum to właśnie dużo dziewczyn wybiegało z Forum Nooo dokładnie biegły mi naprzeciwko mmnie przywitać bo dałem info na fejsie że jade ... :D:D taaa - biegły - kolczatki rozciągnąć przeuj
SebaMC Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 siema, ja też będę, ale po 19, Tomek Ty też będziesz? czy korbowód wyszedł bokiem po jeździe na V-maxa ? Troszkę mi odjeżdżałeś bo masz kuni więcej a do V-max dużo mi brakowało Trza zrobić program, bo u mnie bida jest
Polko_V Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 uśmiałem się...prześciule:polew:
Mario22 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 uśmiałem się...prześciule:polew: Z czego sie uśmiałeś z moich fanek galerianek ... to nie jest śmieszne bo kaj sie nie rusze tam od razu one ... a dowód miałeś ostatnio na żorach wpadłem na spota i od razu jaka frekwencja... tylko te galerianki jakieś z d*py były ... :p ---------- Post dopisany at 07:42 ---------- Poprzedni post napisany at 04:50 ---------- Na dobry początek weekendu i dnia ...
Rekomendowane odpowiedzi