H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 turbawka z dnia na dzień nie umiera własnie to nie turbo ma cale łopatki i niema prakrtycznie luzu musze szukac dalej obstawiam układ dolotowy albo dolot od ic zaraz ide na garaz rozbierac dalej jesli nieznajde bede musial kogos sciagnac na knurów zeby podpiac kompa. Auto kopci niema mocy i jak odpale to gasnie niekiedy egr
Gaszka Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam, zgadzam sie z przedmowca. Odlacz na probe wezyk od EGR i zaslep sruba. Powinno smigac.
danielom Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Turbawka z dnia na dzień nie umiera własnie to nie turbo ma cale łopatki i niema prakrtycznie luzu musze szukac dalej obstawiam układ dolotowy albo dolot od IC zaraz ide na garaz rozbierac dalej jesli nieznajde bede musial kogos sciagnac na Knurów zeby podpiac kompa. Auto kopci niema mocy i jak odpale to gasnie niekiedy Powiem Ci, ze zaskakujesz mnie, bedac tyle na forum i znajac tylu gosci ktorzy uzywaja VCDS'a zaczynasz od grzebaniny nie majac pojecia co siedzi w logach i bledach
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 okej wszystko jest jasne turbo zrobilo papa:facepalm: szukamy BRD w dorbym stanie:wink:
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 okej wszystko jest jasne turbo zrobilo papa:facepalm: szukamy BRD w dorbym stanie:wink: wcześniej pisałeś że jest ok?
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 okej wszystko jest jasne turbo zrobilo papa:facepalm: szukamy BRD w dorbym stanie:wink: wcześniej pisałeś że jest ok? jeszcze raz wszystko na spokojnie sprawdzilem lopatki hacza o muszle i jak odloczylem waz z IC ten u góry to wogole nie dmuchalo turbo u ojca w AHH na wolnych obrotach tak dmuchalo jak u mnie przy bucie:facepalm:
Pucek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 okej wszystko jest jasne turbo zrobilo papa:facepalm: szukamy BRD w dorbym stanie:wink: wcześniej pisałeś że jest ok? jeszcze raz wszystko na spokojnie sprawdzilem lopatki hacza o muszle i jak odloczylem waz z IC ten u góry to wogole nie dmuchalo turbo u ojca w AHH na wolnych obrotach tak dmuchalo jak u mnie przy bucie:facepalm: Nareszcie się coś zjebało, a już wierzyłem że można tak tanio kupić auto w dobrym stanie
A4-Tomek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 okej wszystko jest jasne turbo zrobilo papa:facepalm: szukamy BRD w dorbym stanie:wink: wcześniej pisałeś że jest ok? jeszcze raz wszystko na spokojnie sprawdzilem lopatki hacza o muszle i jak odloczylem waz z IC ten u góry to wogole nie dmuchalo turbo u ojca w AHH na wolnych obrotach tak dmuchalo jak u mnie przy bucie:facepalm: Nareszcie się coś zjebało, a już wierzyłem że można tak tanio kupić auto w dobrym stanie Nie dobijaj chłopaka bo się zamknie w sobie :decayed:
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 okej wszystko jest jasne turbo zrobilo papa:facepalm: szukamy BRD w dorbym stanie:wink: wcześniej pisałeś że jest ok? jeszcze raz wszystko na spokojnie sprawdzilem lopatki hacza o muszle i jak odloczylem waz z IC ten u góry to wogole nie dmuchalo turbo u ojca w AHH na wolnych obrotach tak dmuchalo jak u mnie przy bucie:facepalm: Nareszcie się coś zjebało, a już wierzyłem że można tak tanio kupić auto w dobrym stanie Tylko o turbo wiedzialem na Turbo utargowalem tysiaka
Pucek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Spoko spoko, na jutro mam zamówione przeguby wewnętrzne i parę różnych pierdół więc jak zawsze, inwestuję
SebaMC Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Spoko spoko, na jutro mam zamówione przeguby wewnętrzne i parę różnych pierdół więc jak zawsze, inwestuję Nie jesteś sam, wahacze nośne-proste wymieniam, przegub jeden chyba też
Pucek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program A cooler?
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program A cooler? cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program A cooler? cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy Lepiej teraz 300-400zł dołożyć, bo potem korekta też nie jest za free
Pucek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program A cooler? cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy Lepiej teraz 300-400zł dołożyć, bo potem korekta też nie jest za free Właśnie
Polko_V Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ...no Egon...nic tylko modzić zostaje:decayed:...sorki, że nie odebrałem ale na dachu byłem a fon 2 piętra niżej:whistling:
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ...no Egon...nic tylko modzić zostaje:decayed:...sorki, że nie odebrałem ale na dachu byłem a fon 2 piętra niżej:whistling: niema sprawy no trzeba szukac BRD i robic program u Grzeska
Rekomendowane odpowiedzi