Polko_V Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ...no Egon...nic tylko modzić zostaje:decayed:...sorki, że nie odebrałem ale na dachu byłem a fon 2 piętra niżej:whistling: niema sprawy no trzeba szukac BRD i robic program u Grzeska szukaj i działaj
danielom Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program A cooler? cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy Lepiej teraz 300-400zł dołożyć, bo potem korekta też nie jest za free A jednak bywa i za free
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 H4mm3r 0:1 seba Egon, 'Szkoda' że wcześniej Ci się nie wysypała ta turbawka, albo, że nie poczekałem ze sprzedażą swojej (z AWX'a), to byś miał w promocyjnej cenie, a tak poszła do żyda wcześniej no szkoda ale bede szukal chyba BRD + program A cooler? cooler na razie odpadnie moze pozniej ale to zobaczymy Lepiej teraz 300-400zł dołożyć, bo potem korekta też nie jest za free A jednak bywa i za free Nic w życiu nie jest za free
SebaMC Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Też gdzieniegdzie słyszałem, że korekty robią za free, kwestia dogadania się no i wybrania zaufanego tunera
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Też gdzieniegdzie słyszałem, że korekty robią za free, kwestia dogadania się no i wybrania zaufanego tunera Jak trzeba auto z hamować na rolkach to raczej nikt Ci tego za free nie zrobi. ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------
NerVous Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Spoko spoko, na jutro mam zamówione przeguby wewnętrzne i parę różnych pierdół więc jak zawsze, inwestuję Nie jesteś sam, wahacze nośne-proste wymieniam, przegub jeden chyba też Sezon na przeguby ogłoszony..! Moj zew. leży i czeka na wymiane .
Mario22 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące. Turbo musi być dostarczone ... sami nie demontują z auta. Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Nie wiem co Wy z tymi przegubami macie.....o łożyska bardziej bym się martwił...
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Nie wiem co Wy z tymi przegubami macie.....o łożyska bardziej bym się martwił... Ja tam zimą na ręcznym nie latam ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące.Turbo musi być dostarczone ... sami nie demontują z auta. Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D Godzine jak nie więcej roboty żeby ją wyjąć, potem zawieźć, a oni Ci tylko wirnikiem poruszają czy ma luzy. Też mi uciecha za free
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja też nie ....ale bokiem sie czasem gdzieś auto uśliźnie wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Nie wiem co Wy z tymi przegubami macie.....o łożyska bardziej bym się martwił... Ja tam zimą na ręcznym nie latam ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące.Turbo musi być dostarczone ... sami nie demontują z auta. Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D Godzine jak nie więcej roboty żeby ją wyjąć, potem zawieźć, a oni Ci tylko wirnikiem poruszają czy ma luzy. Też mi uciecha za free Ok skoro to nie problem wg ciebie to kiedy i o ktorej mam przyjechac i mi to sprawdzisz ????
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Nie wiem co Wy z tymi przegubami macie.....o łożyska bardziej bym się martwił... Ja tam zimą na ręcznym nie latam ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące.Turbo musi być dostarczone ... sami nie demontują z auta. Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D Godzine jak nie więcej roboty żeby ją wyjąć, potem zawieźć, a oni Ci tylko wirnikiem poruszają czy ma luzy. Też mi uciecha za free Ok skoro to nie problem wg ciebie to kiedy i o ktorej mam przyjechac i mi to sprawdzisz ???? Kiedy chcesz, tylko ją zdemontuj wcześnie. Przy okazji wyczyścimy część ciepłą.
SebaMC Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 miron trabilem cobys mnie zauwazyl w katowicach jak parkowales pod hotelem, auto z daleka robi mega wrażenie na tym felunku
Rekomendowane odpowiedzi