H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 miron trabilem cobys mnie zauwazyl w katowicach jak parkowales pod hotelem, auto z daleka robi mega wrażenie na tym felunku To prawda
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 miron trabilem cobys mnie zauwazyl w katowicach jak parkowales pod hotelem, auto z daleka robi mega wrażenie na tym felunku To prawda wysłane z one v
NerVous Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ?
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę.
Pucek Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ostatni beton wylany, teraz się trzeba brać za wymianę przegubów Ps. Łożyska już mam wymienione
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę. Jeden czort ...by całą półoś wyciągnąć to auto musi być na pewno wysoko...z prawej strony dostęp spoko ,...z lewej nie powiem....nie było mnie przy tym ...sam tego nigdy nie robiłem ale na paluchy patrzyłem wysłane z one v
NerVous Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę. Jeden czort ...by całą półoś wyciągnąć to auto musi być na pewno wysoko...z prawej strony dostęp spoko ,...z lewej nie powiem....nie było mnie przy tym ...sam tego nigdy nie robiłem ale na paluchy patrzyłem wysłane z one v L4 jest to chyba się dzisiaj za to wezmę...tylko nie wiem czy przy grypie żołądkowe j to nie Ryzyko
Mario22 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Jeszcze ciepły .. http://vimeo.com/m/76528860
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę. Jeden czort ...by całą półoś wyciągnąć to auto musi być na pewno wysoko...z prawej strony dostęp spoko ,...z lewej nie powiem....nie było mnie przy tym ...sam tego nigdy nie robiłem ale na paluchy patrzyłem wysłane z one v L4 jest to chyba się dzisiaj za to wezmę...tylko nie wiem czy przy grypie żołądkowe j to nie Ryzyko ....raczej na pewno ......myślę ,że jest większe niż jazda po pijaku po parkingu przed komisariatem wysłane z one v
SebaMC Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę. kuźwa chyba serio sezon na przeguby się zaczął, pod koniec 2012 wymieniałem osłone i dzisiaj zauważyłem, że jest pęknięta, szkurwajegomać, zaś to trza będzie wymieniać, mam tylko nadzieję, że nie dostał się tam żaden syf
NerVous Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę. Jeden czort ...by całą półoś wyciągnąć to auto musi być na pewno wysoko...z prawej strony dostęp spoko ,...z lewej nie powiem....nie było mnie przy tym ...sam tego nigdy nie robiłem ale na paluchy patrzyłem wysłane z one v L4 jest to chyba się dzisiaj za to wezmę...tylko nie wiem czy przy grypie żołądkowe j to nie Ryzyko ....raczej na pewno ......myślę ,że jest większe niż jazda po pijaku po parkingu przed komisariatem wysłane z one v d*pa górą, odpuszczam temat, gdyż grozi zafajdaniem kanału po kostki:grin:
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 :polew::polew: jak tam wolisz :polew::polew::polew:
egon47 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A Panowie lepiej wyszarpać cała półoś czy rozpinać wahacze przy wymianie przegubu ? Całą, lepiej się to wymienia i lepiej pospinasz osłonę. kuźwa chyba serio sezon na przeguby się zaczął, pod koniec 2012 wymieniałem osłone i dzisiaj zauważyłem, że jest pęknięta, szkurwajegomać, zaś to trza będzie wymieniać, mam tylko nadzieję, że nie dostał się tam żaden syf Jakis miesiac temu tez wymienialem przegub ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Takie info dla zainteresowanych jeżeli chodzi o turbo to w firmie Turbo Tec w jaworznie koszt sprawdzenia turbo i wycena jest za free a regeneracja od 900 do max 1400 zł w zależności co muszą robić i gwarancja na 24 miesiące.Turbo musi być dostarczone ... sami nie demontują z auta. Chyba sie skusze na takie sprawdzenie skoro jest za free a zawsze jak cos bedzie noe tak to lepiej zrobic od razu niż potem jak Artur po lawete dzwonić :D:D Dzwonilem tez do nich za AWX powiedzieli mi Brutto 1780zł a za BRD 2090. Slyszalem tez dobre opinie w Knurowie na Wilczej hmmm
SebaMC Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 H4mm3r, romans mam do Ciebie, zafajdane mam zaś auto od spodu z oleju, mnie to wygląda na wyciek z dolnej części rurki od odmy (poniżej zbiorniczka), bądź od bagnetu (przy bloku), dałoby rade podjechać w przyszłym tygodniu, byś rzucił na to okiem, bo w moim kanale też wszystkiego nie widać
Pucek Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Przeguby wymienione, szkoda tylko że niepotrzebnie Coś mi napierdala w układzie napędowym przy przyśpieszaniu, ewidentnie wpada w rezonans, myślałem że to właśnie przeguby wewnętrzne bo miały luzy ale jednak się przeliczyłem Czyżby dwumas?
NerVous Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Wymieniłem przegub.! Ale ten co wymyślił osłonę silnika, by się dowiedział parę prawd o sobie...j**ane dziadostwo!
gregory Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Godzine jak nie więcej roboty żeby ją wyjąć, potem zawieźć, a oni Ci tylko wirnikiem poruszają czy ma luzy. Też mi uciecha za free A jeszcze coś przy demontażu sp***doli i będzie uciecha + potrzeba przy składaniu nowe uszczelki, to też kosztuje. Chłopy co wy z tą korektą po wymianie coolera?? Zgłupieliście, po wymianie nie trzeba żadnej korekty robić. A jak ktoś was za to kasuje to tym samym nabija was w butelkę nieźle, albo nie ma ruchu na hamowni i chce zrobić jakiś ruch, proszę was.
egon47 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Kto jutro leci z Knurowa na zlot albo przez Knurów
gregory Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja jutro wpadam na zlota Wpadać, będą wspomnienia po kawalerskie No i po weselne. Pucek, sprawdź wał i podporę wału.
Rekomendowane odpowiedzi