Polko_V Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- Jak się wycieraczki zatrą to w środku jest po prostu kurz. Trza posikać WD40 i poczekać chwilę a potem rozruszać, aż ze środka wypłynie kurz, to tyle. Dobre to na 3 dni Dookładnie, sam to przerabiałem. Grzesiek, próbowałem to zrobić, jednak strona kierowcy była tak zapieczona, że nie dało się wybić tego 'bolca' i rozwaliłbym tylko gwint (2 nakrętki nakręciłem i tak nie chciało wyjść, a psikałem, WD/colą) w końcu doszło do tego, że ułamałem zaczep i po ptokach ...wszystko idzie... ja mam taki specyfik jak antykor (grubski) i puści...ZAWSZE:decayed:
Arturoo Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- Jak się wycieraczki zatrą to w środku jest po prostu kurz. Trza posikać WD40 i poczekać chwilę a potem rozruszać, aż ze środka wypłynie kurz, to tyle. Dobre to na 3 dni Dookładnie, sam to przerabiałem. Grzesiek, próbowałem to zrobić, jednak strona kierowcy była tak zapieczona, że nie dało się wybić tego 'bolca' i rozwaliłbym tylko gwint (2 nakrętki nakręciłem i tak nie chciało wyjść, a psikałem, WD/colą) w końcu doszło do tego, że ułamałem zaczep i po ptokach ...wszystko idzie... ja mam taki specyfik jak antykor (grubski) i puści...ZAWSZE:decayed: Jasne.........no chyba ,że od nie dawna...... hehe wysłane z one v
miron78 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 kto wróci moim autkiem do SGL ? zostaje po zlocie w Gliwicach a fajnie byłoby mieć jutro autko w domu a nie w Gliwicach
Arturoo Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 kto wróci moim autkiem do SGL ?zostaje po zlocie w Gliwicach a fajnie byłoby mieć jutro autko w domu a nie w Gliwicach Masz zmienione heble ? wysłane z one v
horny devil Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 kto wróci moim autkiem do SGL ?zostaje po zlocie w Gliwicach a fajnie byłoby mieć jutro autko w domu a nie w Gliwicach Ja mogę tylko się nie zdziw jak rankiem ujrzysz moje B5 zamiast B8
Mario22 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 kto wróci moim autkiem do SGL ?zostaje po zlocie w Gliwicach a fajnie byłoby mieć jutro autko w domu a nie w Gliwicach Ja nie wpadam na 2 goszinki i 20 mykam bo nie wiem co i jak z robota... Wysłane z telewizora Note2
egon47 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 ja trzeba będzie to kupię ten hipermarket tam o Parking pod hipermarketem sie niemartw tylko pod kebabem
horny devil Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 ja trzeba będzie to kupię ten hipermarket tam o Parking pod hipermarketem sie niemartw tylko pod kebabem Szkoda że Maniek jeszcze nie odpalił budy. Przyjechał by na forum. Ale by była jazda
egon47 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Miron niech pochyta zamkniecie drogi na przeciwko kebaba i zrobimy parking
miron78 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 kto wróci moim autkiem do SGL ?zostaje po zlocie w Gliwicach a fajnie byłoby mieć jutro autko w domu a nie w Gliwicach Masz zmienione heble ? wysłane z one v Ty i tak masz zakaz
tomaszstn Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Siemka Ja chyba też Was dzisiaj nawiedzę
NerVous Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Zacna Ekipa sie szykuje :naughty: O której już ktoś będzie ?
tomaszstn Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ja zaraz wyjeżdżam ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- ale muszę jeszcze moją zawieźć do domu i wrócę
SebaMC Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ja będę tak trochę przed 18
Rekomendowane odpowiedzi