Mario22 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Lakiernicy to szuje.....idziesz ,prosisz , płacisz, to chciał oe spier..li Ci robotę....ehhh. wysłane z one v Wlaśne najlepsze jest to ze nic tam nie jest spepszone tylko to jet leń i nie chciało mu sie robić bo u mnie trzeba tylko pomalowac dwa zderzaki i wypolerowac furę i po sprawie kasa by byla a tak nici z kasy inny dostanie za poprawki To wyjdzie cie to jeszcze taniej Dobrze zrobiłeś Wysłane z telewizora Note2
diman Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Lakiernicy to szuje.....idziesz ,prosisz , płacisz, to chciał oe spier..li Ci robotę....ehhh. wysłane z one v Wlaśne najlepsze jest to ze nic tam nie jest spepszone tylko to jet leń i nie chciało mu sie robić bo u mnie trzeba tylko pomalowac dwa zderzaki i wypolerowac furę i po sprawie kasa by byla a tak nici z kasy inny dostanie za poprawki To wyjdzie cie to jeszcze taniej Dobrze zrobiłeś Wysłane z telewizora Note2 Niechciało się to teraz musi płacić
Mario22 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Lakiernicy to szuje.....idziesz ,prosisz , płacisz, to chciał oe spier..li Ci robotę....ehhh. wysłane z one v Wlaśne najlepsze jest to ze nic tam nie jest spepszone tylko to jet leń i nie chciało mu sie robić bo u mnie trzeba tylko pomalowac dwa zderzaki i wypolerowac furę i po sprawie kasa by byla a tak nici z kasy inny dostanie za poprawki To wyjdzie cie to jeszcze taniej Dobrze zrobiłeś Wysłane z telewizora Note2 Niechciało się to teraz musi płacić Troche Cie to nerwów kosztowało ale to bedzie najtaniej pomalowane 7 elementów bo za poprawki pewnie zaplacisz z 600 zł a jemu nic wiec good interes Wysłane z telewizora Note2
miron78 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 witam - właśnie wstałem po piątkowej imprezie Imprezka była gruba - oczywiście skończyła się w Margi Gras zaś sobota do najprzyjemniejszych nie należała Dzięki za mega mega zlota - już dawno śląskie takiej ilości osób i tak grubych fur nie gościło - widac z furami nasz rejon idzie w dobrym kierunku Diman dzięki za odprowadzenie fury - i musisz mi opowiedzieć to tym objeździe bo co innego może być przyczyną że mi przybyło od piątku 780km
Arturoo Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 witam - właśnie wstałem po piątkowej imprezie Imprezka była gruba - oczywiście skończyła się w Margi Gras zaś sobota do najprzyjemniejszych nie należała Dzięki za mega mega zlota - już dawno śląskie takiej ilości osób i tak grubych fur nie gościło - widac z furami nasz rejon idzie w dobrym kierunku Diman dzięki za odprowadzenie fury - i musisz mi opowiedzieć to tym objeździe bo co innego może być przyczyną że mi przybyło od piątku 780km ....to już wiem o co chodziło w jego sms'ie.....o małym zasięgu na zbiorniku... :grin: ...... wysłane z one v
SebolA4 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 :hi:Bry, po sobotniej nocy w Mardi.Ten klub naprawdę wymiata.
egon47 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Egon jak tam Twoje wozidło?? Znow mam TDI odczuwam ze Auto lepiej smiga niz wczesniej wiec turbo musialo byc juz podjechane wczoraj tylko jazda testowa byla a dzis zobaczymy jak smiga:wink:
diman Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 witam - właśnie wstałbyłopo piątkowej imprezie Imprezka była gruba - oczywiście skończyła się w Margi Gras zaś sobota do najprzyjemniejszych nie należała Dzięki za mega mega zlota - już dawno śląskie takiej ilości osób i tak grubych fur nie gościło - widac z furami nasz rejon idzie w dobrym kierunku Diman dzięki za odprowadzenie fury - i musisz mi opowiedzieć to tym objeździe bo co innego może być przyczyną że mi przybyło od piątku 780km Kurde miałem skasować licznik ale późno już było z Ośkiem trochę pozwiedzaliśmy w pewnym momencie droga się skończyła i za górką było morze niezapomniany widok b8 przy wschodzie słońca:kox:
egon47 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 witam - właśnie wstałbyłopo piątkowej imprezie Imprezka była gruba - oczywiście skończyła się w Margi Gras zaś sobota do najprzyjemniejszych nie należała Dzięki za mega mega zlota - już dawno śląskie takiej ilości osób i tak grubych fur nie gościło - widac z furami nasz rejon idzie w dobrym kierunku Diman dzięki za odprowadzenie fury - i musisz mi opowiedzieć to tym objeździe bo co innego może być przyczyną że mi przybyło od piątku 780km Kurde miałem skasować licznik ale późno już było z Ośkiem trochę pozwiedzaliśmy w pewnym momencie droga się skończyła i za górką było morze niezapomniany widok b8 przy wschodzie słońca:kox: Bunkrów niebylo ale tez było zarabiście
diman Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 witam - właśnie wstałbyłopo piątkowej imprezie Imprezka była gruba - oczywiście skończyła się w Margi Gras zaś sobota do najprzyjemniejszych nie należała Dzięki za mega mega zlota - już dawno śląskie takiej ilości osób i tak grubych fur nie gościło - widac z furami nasz rejon idzie w dobrym kierunku Diman dzięki za odprowadzenie fury - i musisz mi opowiedzieć to tym objeździe bo co innego może być przyczyną że mi przybyło od piątku 780km Kurde miałem skasować licznik ale późno już było z Ośkiem trochę pozwiedzaliśmy w pewnym momencie droga się skończyła i za górką było morze niezapomniany widok b8 przy wschodzie słońca:kox: Bunkrów niebylo ale tez było zarabiście He coś w ten deseń
Majkel Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 witam - właśnie wstałbyłopo piątkowej imprezie Imprezka była gruba - oczywiście skończyła się w Margi Gras zaś sobota do najprzyjemniejszych nie należała Dzięki za mega mega zlota - już dawno śląskie takiej ilości osób i tak grubych fur nie gościło - widac z furami nasz rejon idzie w dobrym kierunku Diman dzięki za odprowadzenie fury - i musisz mi opowiedzieć to tym objeździe bo co innego może być przyczyną że mi przybyło od piątku 780km Kurde miałem skasować licznik ale późno już było z Ośkiem trochę pozwiedzaliśmy w pewnym momencie droga się skończyła i za górką było morze niezapomniany widok b8 przy wschodzie słońca:kox: :grin::grin::grin:
horny devil Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Kolejny mod na pokładzie Podświetlanie nóg wpadło
tomaszstn Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Egon jak tam Twoje wozidło?? Znow mam TDI odczuwam ze Auto lepiej smiga niz wczesniej wiec turbo musialo byc juz podjechane wczoraj tylko jazda testowa byla a dzis zobaczymy jak smiga:wink: Tylko go podgrzej zanim będziesz pałować ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ----------
Pucek Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Egon, idziesz z modami w ciul do przodu Ja za to muszę wykonać nowy mod, a mianowicie kupić zimówki
Rekomendowane odpowiedzi