Mario22 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ten diesel mnie zaskakuje, wróciliśmy z wycieczki: Rybnik-Wisła-Szczyrk-Rybnik średnie spalanie 6.6/100km oczywiście według fisa No to musialy być lansiarskie przeloty 60- 90km/h:whistling: 70-100km/h na trasie gdzie mogło się jechać od 70 do 120km/h No i masz super mi na trasie istebna knurów czyli prawie ta sama trasa bo też wiślanka plus serpentyny i też a1 pokazuje 5.8 więc przy twoim 3.0 6.6 to elegancko i prawidłowo. Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 1200rpm non stop Niech jeszcze nakupią nieoznakowanych fur i dowalą bramki mierzące prędkość na danym odcinku to każdy zacznie tak emerycko jeździć.
Mario22 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Wiślanka sprzyja eko jeździe bo co chwile 70 ograniczenie albo radar albo misiaki ... Wysłane z telewizora Note2 ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ---------- Panowie kto sie zna na vagowaniu oprócz krola który przepadł bo se tak myśle że kompa mam kabel moge se kupić i se od czasu do czasu logi zrobić i zobaczyć co tam w sercu siedzi ... :confused: może by mnie ktoś poinstruował tylko mam windows 8 i chyba lipa ... :banghead: a telefonem logów nie zrobie Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Na win 7 vcds chodzi Czyli jest szansa Wysłane z telewizora Note2
Bulik Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 1200rpm non stop Niech jeszcze nakupią nieoznakowanych fur i dowalą bramki mierzące prędkość na danym odcinku to każdy zacznie tak emerycko jeździć. ja dzisiaj po paintballu kilka siniaków ...i portfel lżejszy .......j**ancy nie dali się wyruchać tą vectrą :facepalm::facepalm:
Pucek Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Na win 7 vcds chodzi 32bit:decayed:
tomaszstn Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 64 ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Mam na drugim lapku win 8 to mogę sprawdzić czy bangla, wydaje mi się że też powinno
Majkel Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 1200rpm non stop Niech jeszcze nakupią nieoznakowanych fur i dowalą bramki mierzące prędkość na danym odcinku to każdy zacznie tak emerycko jeździć. ja dzisiaj po paintballu kilka siniaków ...i portfel lżejszy .......j**ancy nie dali się wyruchać tą vectrą :facepalm::facepalm: jakby nie szlo wolni jeździć ile miałes?
horny devil Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 1200rpm non stop Niech jeszcze nakupią nieoznakowanych fur i dowalą bramki mierzące prędkość na danym odcinku to każdy zacznie tak emerycko jeździć. ja dzisiaj po paintballu kilka siniaków ...i portfel lżejszy .......j**ancy nie dali się wyruchać tą vectrą :facepalm::facepalm: jakby nie szlo wolni jeździć ile miałes? Poszalałeś tym 1,6
Mario22 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Bry Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 1200rpm non stop Niech jeszcze nakupią nieoznakowanych fur i dowalą bramki mierzące prędkość na danym odcinku to każdy zacznie tak emerycko jeździć. my sie chyba przestaniemy kolegować
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Hammer masz może jeszcze tą chłodnice spalin bo bym ją jednak przytulił jak oczywiście cena się nie zmieniła i jest sprawna na razie nie będę tego zaślepiał dopóki hula egr Mam ale u mnie też ta flansza odpadła ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Ten diesel mnie zaskakuje, wróciliśmy z wycieczki: Rybnik-Wisła-Szczyrk-Rybnik średnie spalanie 6.6/100km oczywiście według fisa To przez te wąskie felgi
Rekomendowane odpowiedzi