H4mm3R Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- [/color] siema, jak wytrzeźwieje to też wpadnę ogólnie piątki mają to do siebie, że cięzko w nie wytrzeźwieć Jesteś w ojczyźnie czy za Odrą?? Właśnie zjechałem do domu, wyjeb*ny jak koń po westernie A za 3h pobudka i cisne na Bielsko z ładunkiem, potem do domu, zmieniam fure na OOOO i na Kraków lece auto przegonić cooo... pralka już pewnie po brzegi załadowana praniem trza ino nimieckiego proszku nasypać? Po co audi na kraków gonisz laski z roksy masz bliżej ... Wysłane z telewizora Note2 Nie każdy chodzi tam gdzie Ty Majkel nie szuka laski, bo auto modzi
gregory Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Nie każdy chodzi tam gdzie Ty Majkel nie szuka laski, bo auto modzi To jak to leciało cytat z młodych wilków: " Nigdy nie porucha, ale za to ma pomodzone auto" Joke offkors Nie wiem czy słyszeliście, że jest najszybszy Nissan GTR świata: Ale na odpowiedz naszej Corvette z VTG nie trza było długo czekać: 7sec Corvette Turbo AWD by VTG on Vimeo Corvette VTG 4x4 Turbo | wyscigi 1/4 mili | streetracing
horny devil Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 siema, jak wytrzeźwieje to też wpadnę ogólnie piątki mają to do siebie, że cięzko w nie wytrzeźwieć Jesteś w ojczyźnie czy za Odrą?? Właśnie zjechałem do domu, wyjeb*ny jak koń po westernie A za 3h pobudka i cisne na Bielsko z ładunkiem, potem do domu, zmieniam fure na OOOO i na Kraków lece auto przegonić cooo... pralka już pewnie po brzegi załadowana praniem trza ino nimieckiego proszku nasypać? Pytasz a wiesz ja dzisiaj ustron okupuje
cys Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Bry panowie Ma ktoś Vag tacho albo coś podobnego? Potrzebuje immo i przebieg w nowych zegarach ustawić, a nie chce kupować interfejsu dla jedej roboty. Oczywiście nic za darmo
dejvgliwice Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Bry panowie Ma ktoś Vag tacho albo coś podobnego? Potrzebuje immo i przebieg w nowych zegarach ustawić, a nie chce kupować interfejsu dla jedej roboty. Oczywiście nic za darmo :hi:mam interfejs ale nie mam pojęcia jak ustawić immo i przebieg ---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ----------
cys Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 :hi:mam interfejs ale nie mam pojęcia jak ustawić immo i przebieg Jaki konkretnie? vag tacho, czy VAG K+CAN COMMANDER Instrukcji na necie sporo.
dejvgliwice Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 :hi:mam interfejs ale nie mam pojęcia jak ustawić immo i przebieg Jaki konkretnie? vag tacho, czy VAG K+CAN COMMANDER Instrukcji na necie sporo. coś takiego Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji niewiem czy sie nada
SebaMC Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Siema laski Charakterystyczne "rzęszenie" czasem przy przyspieszaniu i gwałtowniejszym skręcie to przegub?
cys Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 :hi:mam interfejs ale nie mam pojęcia jak ustawić immo i przebieg Jaki konkretnie? vag tacho, czy VAG K+CAN COMMANDER Instrukcji na necie sporo. coś takiego Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji niewiem czy sie nada KKL'elem nic się nie zdziała:thumbdown:potrzeba tacho, albo commander.
Pucek Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Ale mnie wczoraj ścięło, ledwo co napisałem Tomaszowi ten adres mailowy A tym czasem po robocie, kolacja opierdolona i teraz czas na alko:naughty:
gregory Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Robi się to zazwyczaj z większym nasileniem weekendami, ale w tygodniu po robocie też nie zaszkodzi
Pucek Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Robi się to zazwyczaj z większym nasileniem weekendami, ale w tygodniu po robocie też nie zaszkodzi Twierdzisz że mam jakiś problem? że niby alkoholowy? Ps. Ania dzisiaj też pije
miron78 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 a ja jak zwykle część soboty w garażu ale zimowy zestaw już gotowy
Rekomendowane odpowiedzi