piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Krolu chce zrobić full wypas czyli: szmery bajery latarki rowery :polew: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 sama manetka jest do zrobienia od ręki ale gorzej z podłączeniem tu juz trzeba ingerować w kompa i tak dalej ale jak tylko to opanuje z olegą SKIDRIVER to dam zanć jak to w naszych modelach podpiąć Pelex a co z tymi manetkami do zmiany biegów?? są w a4? to nie manetki do biegów tylko ............ wajchy do migaczy świateł i wycieraczek a nie tak jak w F1 do zmiany biegów[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:43_________________________________________________ A czym by to się różniło od diesla ? bo wiem że w dieslach było bez problemów a w benzin jest to niewykonalne bo czegoś tam brakuje , jakiegoś modułu a przedewszystkim pedał gazu w dieslu steruje potencjometrem a w benzin linką [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________więc nie wiem jak będziesz otwierał przepustnicę Koledzy, koledzy ja mam ori tempomat w aucie i to w benzinie Jest taka gruszka którą zasysa podciśnienie i pociąga cięgnem w dół klapke przepustnicy, a podciśnienie wytwarza pompka podciśnienia W benzynie tempomat to osobny układ, ma swój sterownik, jest czujnik przy pedale hamulca i sprzęgła no i manetka taka sama jak w dieslu
diman Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 pucek niestety to nie bezpiecznik bo napiecie na kabelki dochodzi oczywiscie stopu
kris_kilt Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 piterra , heheh , widzę że dzisiaj forma dopisuje
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Prosze.... Jedyny ekspert w tym dziale... A co do moich koni to zostawiam je w spokoju jeszcze raz rozwazam plan A czyli po roku zakup AWX-a... ( własnie mija rok) ale nic nie wymyslilem jeszcze...
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Hejka Pitera jeszcze raz dzięki za info na temat przegłubu przegłub wymieniony i wszystko ok od soboty znów sie kulam pozdro Po pierwsze to Piterra a po drugie to przegub a nie przegłub Witaj Rudi Pucek kupuj B6
gregory Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak uda mi się skopiować układ połączeń tempomatu w benzynie z Etki to wkleje wam
diman Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 wy mi lepiej powiedzcie gdzie ja moge ten stop kupic bo mi ciagle piszczy
d4rk Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Ten tempomat w benzynie to zadna wielka filozofia z tego co pamiętam. Chciałem sobie go dołożyć ale niestety ceny mnie powaliły...
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 W s wy mi lepiej powiedzcie gdzie ja moge ten stop kupic bo mi ciagle piszczy W sklepie
diman Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 W s wy mi lepiej powiedzcie gdzie ja moge ten stop kupic bo mi ciagle piszczy W sklepie to wiem ale w ktorym :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 nic nie kupuję, tak się rozpuściłem na tych spotach że szok, nie mam tyle kaski a szajsu nie kupię, pozatym kto kupi te moje padło? temat B6 zamknięty muszę teraz zająć się pracą bo kasa leci mi spod nosa a to tylko dlatego że zrobiłem się czystym leniem rezajcie tak dalej a zaraz wszyscy będą mieli większy wypas niż ja w aucie o ile już tak nie jest ide spać DOBRANOC
kris_kilt Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Ten tempomat w benzynie to zadna wielka filozofia z tego co pamiętam. Chciałem sobie go dołożyć ale niestety ceny mnie powaliły... tzn ??_________________________________________________ pucek
SoMeS Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Dobry Wieczór Panowie Od razu mówię że nie wiem kompletnie co się tu dzieje bo za każdym razem jak wpadałem zobaczyć to te 50stron czytania mnie zniechęcało
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak uda mi się skopiować układ połączeń tempomatu w benzynie z Etki to wkleje wam Gregory wiem że wszystko da się zrobić ale jeśli chodzi o tempomat to w dieslu sprawa kończy się na inwestycji w manetki a w benzin to tak jak napisałeś potrzebne dodatkowe ustrojstwa i jak D4rk napisał ceny kosmos
d4rk Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Po prostu ten tempomat jest na osobnym module tak jak np. alarm. Już znalazłem schemat połączenia tego.
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Diman kup ten stop w sklepie z częściami do AUDI :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi