SebaMC Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ja bym podskoczył, ale mam nogę unieruchomioną :facepalm: a horny nie wybiera się czasem? No właśnie nie wiem, gdzieś jego nr posiałem, a z chęcią bym się wybrał...co prawda jazda w szynie nie sprawia mi problemu, ale od dzisiaj jest akcja bezpieczny weekend i niebieski zauważając moją "niesprawność" przy "dmuchaniu" raczej by mnie nie puścił ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- BTW. pro po ostatniego tematu na spocie o LED'ach... http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/index3.html#post3574241 ja już napisałem maila z zapytaniem, myślę, że warto czasami zapłacić więcej żeby to świeciło i wytrzymało (2 lata temu zapłaciłem sporo za ledy do poprzedniej fury i do dzisiaj elegancko świecą)
Pucek Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Czyli jedziemy na te Żory, taak?
Majkel Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Czyli jedziemy na te Żory, taak? jedziemmm
Mario22 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Elo po robocie chlory żorskie Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Elo po robocie chlory żorskie Wysłane z telewizora Note2 Ja Ci powiem ,że ...........ta.............Twoja robota ma jak się tak człowiek dłużej zastanowi .. ......w...j plusów wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Elo po robocie chlory żorskie Wysłane z telewizora Note2 Ja Ci powiem ,że ...........ta.............Twoja robota ma jak się tak człowiek dłużej zastanowi .. ......w...j plusów wysłane z one v Sssijjjj smerfie :p Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Nie Cycu.....to nie moje klimaty......dzwoń do Miszki .... wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Beret z rana Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi