Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi::hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Horny, ja jeździłem na 225/35 R19, nie rolowałem nadkoli, tuaregi mają rozstaw 5x130, ja mam do nich dystanse zmieniające rozstaw, jeden sezon miałem ET 42 przód i ET40 tył, a w tym sezonie dołożyłem jeszcze dystans i miałem przód 36 a tył 34, jeszcze można coś dołożyć, aaa i wiadomo, nic nie tarło :wink:

Dużo osób panikuje że dystanse i takie tam, nic się nie dzieje a jeżdżę na nich 4 lata :decayed:

Opublikowano

THNX Pucek za info.

Pany kupował ktoś magiel? Regeneracja? Firma? Koszta? Śląsk okolice

Opublikowano

Jak dystanse są proste i mają centrowanie, to tam nic się nie powinno dziać :wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
THNX Pucek za info.

Sprzedaj tego parcha, bo co chwilę coś Ci się tam sypie :decayed: Firmy żadnej nie znam, dużo ludzi odradza regenerację.

Opublikowano

siema trole :hi:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
THNX Pucek za info.

Ja regenerowałem w Gliwicach, jakoś pod koniec wiosny, a więc nie doradzę Ci, bo nie wiem ile to pochodzi jeszcze :decayed:

Ogólnie tak jak Hammer pisze, opierdol to póki to warte :decayed:

a tak serio, to ja drugi raz bym magla regenerowanego nie brał, lepiej dopłacić parę stówek i kupić nowy, chyba Egon miał jaja z maglem i ostatecznie też wziął nowy.

Opublikowano

Też wziąłem nowy magiel, fakt 1100 zł poszło się walić :decayed:

---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ----------

Ale Horny tak sobie myślę, dużo już porobiłeś, amorki/spręzyny, chyba wahacze, teraz magiel, potem jeszcze padnie pompa wspomagania, alternator i dojdziesz do etapu że lejesz i jedziesz, policzysz i wyjdzie że włożyłeś równowartość w naprawy i drugie tyle w mody (w przyszłości) a auto i tak będzie warte 6k i nie będzie sensu go sprzedawać, pewnie przejdziesz chwilowego wkurwa ale nie martw się, też tak miałem :decayed:

Opublikowano

benzin :facepalm:....rozrząd dupiaty

Opublikowano

Podobno stoi już w komisie w SJZ i ma licznik na 200tysi skręcony :decayed:

Opublikowano

Podobno stoi już w komisie w SJZ i ma licznik na 200tysi skręcony :decayed:

żadna nowość :grin:

Opublikowano
Też wziąłem nowy magiel, fakt 1100 zł poszło się walić :decayed:

---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ----------

Ale Horny tak sobie myślę, dużo już porobiłeś, amorki/spręzyny, chyba wahacze, teraz magiel, potem jeszcze padnie pompa wspomagania, alternator i dojdziesz do etapu że lejesz i jedziesz, policzysz i wyjdzie że włożyłeś równowartość w naprawy i drugie tyle w mody (w przyszłości) a auto i tak będzie warte 6k i nie będzie sensu go sprzedawać, pewnie przejdziesz chwilowego wkurwa ale nie martw się, też tak miałem :decayed:

Dokladnie jest tak jak piszesz. Przy 10kzl przestalem liczyc ile poszlo w czesci i mody. Liczylem ze tam po prostu sie juz nie ma co sp***dolic, ale devilowoz zawsze pokaze ze potrafi. Przekladnia byla nowa montowana 2,5 roku temu. Dlatego licze ze rozdupilo jakis przewod po prostu. Wkurwa chwiloego mam ale zapominam o tym po pierwszym km przejechanym po naprawie/modyfikacji. Jedyna opcja na sprzedaż to tylko taka ze trafi sie cos dobrego i pewnego jak twoje bepinc albo mironowy "ulep" :polew: chociaz z tym drugim musze poczekac az sprzeda to za cene foteli ktore tam wpakował:slina:

Mirku bez urazy za tego ulepa

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ----------

mobile.de

horny bier mały przebieg :decayed:

Widzialem go rano juz. Przebieg dobry. Szkoda ze go w polsce ktos przekreci :thumbdown::doh::thumbdown:

Opublikowano

Elo Pany! :wink:

Opublikowano

Z cyklu nadeszła zima:facepalm:

http://s21.postimg.org/sxn4arwdv/P1030513.jpg

:facepalm::decayed::grin:

Teraz to juz każdy będzie wiedział że masz diesla pod maską :decayed:

Opublikowano

Dzieki Tomasz za pomoc:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.