Mario22 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak na żorach ... jak daniel wpada...:D:D:D Żart...
horny devil Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musieliśmy się jakoś rozminąć też byłem na carr ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- Pucek to o tym serwisie wspominałeś?? - Historia pewnej RS6 i SSerwis Sopa • .: AUDI KLUB POLSKA :. •
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musieliśmy się jakoś rozminąć też byłem na carr---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- Pucek to o tym serwisie wspominałeś?? - Historia pewnej RS6 i SSerwis Sopa • .: AUDI KLUB POLSKA :. • No chyba tak, musieliśmy się minąć. Odnośnie serwisu to jestem w ciężkim szoku, bo ostatnio z racji tego iż sąsiad kupił autko z multi to w każdym wątku mega zachwalali ten serwis a tu taka wtopa
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musieliśmy się jakoś rozminąć też byłem na carr---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- Pucek to o tym serwisie wspominałeś?? - Historia pewnej RS6 i SSerwis Sopa • .: AUDI KLUB POLSKA :. • No chyba tak, musieliśmy się minąć. Odnośnie serwisu to jestem w ciężkim szoku, bo ostatnio z racji tego iż sąsiad kupił autko z multi to w każdym wątku mega zachwalali ten serwis a tu taka wtopa Po pierwsze to nie firma tuningowa i głupota jest tam robić chipa a co dopiero wgrywać gotowca do RSki... Po drugie dużo starszych fachowców odeszło od Sopy i teraz króluje tam kociarnia czyli praktykanci. Ja już dawno przestałem tam auto serwisować, może nie miałem z nimi problemów ale też już swoje widziałem i słyszałem. Od multitronica mam fachowca który pracował u Sopy i tylko automatami się zajmował, więc jak co to mogę podać namiar.
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Hamer, wiem wiem tylko piszę co czytałem u nas na forum
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Hamer, wiem wiem tylko piszę co czytałem u nas na forum Prawda jest taka że każdemu mechanikowi coś kiedyś nie wyjdzie, sztuką jest się do tego przyznać i zrobić poprawki. A u Sopy lubią umywać ręce.
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Hamer, wiem wiem tylko piszę co czytałem u nas na forum Prawda jest taka że każdemu mechanikowi coś kiedyś nie wyjdzie, sztuką jest się do tego przyznać i zrobić poprawki. A u Sopy lubią umywać ręce. Święte słowa, gorzej jak się idzie w zaparte a dało się d*py
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musieliśmy się jakoś rozminąć też byłem na carr---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- Pucek to o tym serwisie wspominałeś?? - Historia pewnej RS6 i SSerwis Sopa • .: AUDI KLUB POLSKA :. • Yyy ale o co chodziło bo nie pamiętam Tak w ogóle to Siemka, po robocie, ale się dzisiaj skurwię
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musieliśmy się jakoś rozminąć też byłem na carr---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- Pucek to o tym serwisie wspominałeś?? - Historia pewnej RS6 i SSerwis Sopa • .: AUDI KLUB POLSKA :. • Yyy ale o co chodziło bo nie pamiętam Tak w ogóle to Siemka, po robocie, ale się dzisiaj skurwię Mam taki sam plan pempkowe kumpla i oblewanie jego B6 :drunk:
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja też coś tam chlapnę w doborowym towarzystwie
MAJKI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Szef kebaba auto sprzedaje czy mi się tylko wydaje że to jego A5? Audi A5 95000.00 PLN. GLIWICE - otoMoto.pl
Mario22 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Szef kebaba auto sprzedaje czy mi się tylko wydaje że to jego A5?Audi A5 95000.00 PLN. GLIWICE - otoMoto.pl Miron chyba dzisiaj wraca z nart to sie wypowie ...
Rekomendowane odpowiedzi