Mushu123 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zdrowych oraz radosnych Świąt Bożego Narodzenia Życzę Wam wszystkim
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kto kradnie samochody w Knurowie? Policja zlikwidowała kolejną dziuplę - miastoKnurów.pl
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Myśle ze taka mazynka sprawe by załatwiła Irańska maszyna do odcinania palców - Sadistic.pl
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy chyba .... nie był Ci klekot pisany
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy chyba .... nie był Ci klekot pisany No chyba nie, za łatwo kupiłem takie auto, no bo co innego skoro poprzedni właściciele nie mieli żadnych problemów, a ja w ciągu 2 miesięcy miałem potrójnego pecha, przednia szyba, obicie przodu i dzisiaj lekki strzał w dupe Nie ma praktycznie wcale szkody, jest tylko rysa od rejestracji którą ściągnę polerką ale sam fakt że znowu coś złego:whistling:
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 ja bym sprzedał padło ......................tanio ...................by szybko poszło....................może do sjz ?
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pucol szalejesz z wozidłem - wyczuwam szukanie okazji strzała i zbieranie na b8
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pucol szalejesz z wozidłem - wyczuwam szukanie okazji strzała i zbieranie na b8 Predzej odkupię od ojca moje b5:grin:
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy chyba .... nie był Ci klekot pisany No chyba nie, za łatwo kupiłem takie auto, no bo co innego skoro poprzedni właściciele nie mieli żadnych problemów, a ja w ciągu 2 miesięcy miałem potrójnego pecha, przednia szyba, obicie przodu i dzisiaj lekki strzał w dupe Nie ma praktycznie wcale szkody, jest tylko rysa od rejestracji którą ściągnę polerką ale sam fakt że znowu coś złego:whistling: a mówiłem Ci, że dam CI Golfa VI ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy a może za mało opiłeś ?
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy chyba .... nie był Ci klekot pisany No chyba nie, za łatwo kupiłem takie auto, no bo co innego skoro poprzedni właściciele nie mieli żadnych problemów, a ja w ciągu 2 miesięcy miałem potrójnego pecha, przednia szyba, obicie przodu i dzisiaj lekki strzał w dupe Nie ma praktycznie wcale szkody, jest tylko rysa od rejestracji którą ściągnę polerką ale sam fakt że znowu coś złego:whistling: a mówiłem Ci, że dam CI Golfa VI ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy a może za mało opiłeś ? Aż wstyd się przyznać, nie opiłem bo nie było kiedy:facepalm: Lepiej rozwalić swoje niż pożyczonego golfa bo narobił bym sobie tylko problemów ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- No to do pracy rodacy
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 a ja jeszcze 2 godziny i zmykam do domu na 3 dni w sumie to dawno tak długo w domu nie byłem - zobaczymy jakie to uczucie
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy chyba .... nie był Ci klekot pisany No chyba nie, za łatwo kupiłem takie auto, no bo co innego skoro poprzedni właściciele nie mieli żadnych problemów, a ja w ciągu 2 miesięcy miałem potrójnego pecha, przednia szyba, obicie przodu i dzisiaj lekki strzał w dupe Nie ma praktycznie wcale szkody, jest tylko rysa od rejestracji którą ściągnę polerką ale sam fakt że znowu coś złego:whistling: a mówiłem Ci, że dam CI Golfa VI ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Powiadają do trzech razy sztuka, dziś nastąpił drugi raz, 2 baby najechały mi na tył stojącego auta ro***erdoli mnie, niech ten rok się już kończy a może za mało opiłeś ? Aż wstyd się przyznać, nie opiłem bo nie było kiedy:facepalm: ... ano więc właśnie.....
Rekomendowane odpowiedzi