Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja też 2 zmiany Kusisz..... wysłane z one v Smacznego ... :thumbup: myśl omnie delikatnie kąsając mięsko z czerwonym sosem ... Jakoś tak giejnią zajechało wysłane z one v
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 widzę że większość odpada To ja wpadnę posiedzę do 19.00 jak nikogo nie będzie to spadam
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 ja będę w gl na 100% nie wiem tylko o której bo roboty w 3 d*py. Jak będziecie jeszcze to na kebsa wpadnę Ja z Damianem pewnikiem też wpadniemy . . . . . . . . . . . . . . . chyba ,że Mario dostanie urlop........ wysłane z one v
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 No ja tak jak mówię będę bo moja siedzi w gl bez auta, mam nadzieję się na 20 wyrobić może wcześniej ale to loteria
Majkel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja też się 100% melduje i na pewno punktualnie, bo do 18.00 musze tajle u Lellka odebrać
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja też się 100% melduje i na pewno punktualnie, bo do 18.00 musze tajle u Lellka odebrać Coś ty jeszcze wymodził w tym parchu?? :polew:
Majkel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja też się 100% melduje i na pewno punktualnie, bo do 18.00 musze tajle u Lellka odebrać Coś ty jeszcze wymodził w tym parchu?? :polew: potrzebuje osłone termiczną na prawy tłumik, jak dobrze pójdzie to jutro już będzie dwururka
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 aaaaa zapomniałem będziesz pierdział w tłumik teraz
SebaMC Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 ja będę w gl na 100% nie wiem tylko o której bo roboty w 3 d*py. Jak będziecie jeszcze to na kebsa wpadnę Ja z Damianem pewnikiem też wpadniemy . . . . . . . . . . . . . . . chyba ,że Mario dostanie urlop........ wysłane z one v Artur, cały czas pewnie będziesz w niepewności czy aby nie dostał urlopu podjedź na parking ze zgaszonymi światłami coby nikt Ciebie nie zauważył i rozejrzyj się czy nie ma kajś Leona na szpandeklach
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 ja będę w gl na 100% nie wiem tylko o której bo roboty w 3 d*py. Jak będziecie jeszcze to na kebsa wpadnę Ja z Damianem pewnikiem też wpadniemy . . . . . . . . . . . . . . . chyba ,że Mario dostanie urlop........ wysłane z one v Artur, cały czas pewnie będziesz w niepewności czy aby nie dostał urlopu podjedź na parking ze zgaszonymi światłami coby nikt Ciebie nie zauważył i rozejrzyj się czy nie ma kajś Leona na szpandeklach Thx ....wjade z drugie strony.... wysłane z one v
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Spokojnie...już nie raz wjezdżałem wysłane z one v
neimaD Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pany, pytanie... od czego jest drugi imbus przy ksenonie i czym grozi jego krecenie.? Cos spartolilem... bedzie dzisiaj ktos z vagiem.? Musze to sprawdzic o ile uruchimie auto... Wysłane z mojego SM-T210
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jednym ustawiasz kąt w osi pionowej drugim w poziomej. Po ustawieniu osi robi się nastawy zerowe ale w twoim przypadku jak to się robi to nie pytaj
neimaD Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ok, dzięki mniej wiecej kojarzę jak to sue robi tylko vaga mam zablokowanego... Wysłane z mojego SM-T210
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 tu masz adaptację w be pińć http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-samopoziomowania-audi-a4-fotostory-kompletna-instrukcja-260282/
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pany, pytanie... od czego jest drugi imbus przy ksenonie i czym grozi jego krecenie.? Cos spartolilem... bedzie dzisiaj ktos z vagiem.? Musze to sprawdzic o ile uruchimie auto...Wysłane z mojego SM-T210 Wczoraj....lewą lampą święciłeś mi w prawe oko wysłane z one v
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 wrzucę do bagaja ale nie gwarantuje ze będę przed 20. i zadziałasz sobie z tym sam na własną odpowiedzialność
neimaD Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ok, podziękował Wysłane z mojego SM-T210
Rekomendowane odpowiedzi