Mario22 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 I zaraz do roboty:facepalm: Bier w poniedziałek na żądanie i lecimy w góry ... Przestań, jak już raz poczujesz co to prawdziwe góry to takie góreczki jak Soszów można śmiało odpuścić bo nie ma radochy - tak wiem, burżuazja Ale ty w tym roku nie byłeś w Austrii ... więc lepszy soszów niź rybnickie pola ...
gregory Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Gregor, wpadnij w przyszły piątek:wink: Postaram się pojawić, tak będę tydzień planował żebym był
SebaMC Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam!Po spociku, Spocik spoko, kebab jak zazwyczaj dobry. Koksa nie było to i nie dominował towarzystwa i normalnie szło pogadać Droga z powrotem już nieco szybciej niż do SG, ale jakoś śliskawo było że boczek się jakiś zdarzył Te opony zimowe to tak jak mówiłem: "kierowca bombowca" No właśnie tak widziałem w lusterku, że dość ostrożnie jedziesz
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Arturooo a ty w domu z mała siedzisz ?????---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- jakiegoś małego kebabika....ktoś był za kolegę łaskaw wciągnąć ?? czy ....tak po prostu olewka ...?? Gregor za Ciebie opendzlował :hi:Wekendzik Patrz.....są dobrzy ludzie jeszcze....... Arturooo tak mysle o tej twojej swiecy ktora była mokra nie podoba mi sie to ...... ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- Arturooo a ty w domu z mała siedzisz ?????---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- jakiegoś małego kebabika....ktoś był za kolegę łaskaw wciągnąć ?? czy ....tak po prostu olewka ...?? Gregor za Ciebie opendzlował :hi:Wekendzik Patrz.....są dobrzy ludzie jeszcze....... Arturooo tak mysle o tej twojej swiecy ktora była mokra nie podoba mi sie to ...... I tak wnioskuje biorac pod uwage ze od czasu do czasu musisz dolac plynu ze moze to byc poczatkowa faza walnietej uszczelki pod glowica ale odpukac w niemalowane ..... tak tylko ja dolewkę robię 2 razy w roku....po jakieś 200 ml....co jakieś 25k .....z czego połowa na spoty więc prawie cała droga na odcięciu
Majkel Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Elo! kapelon już tym razem z polskiej ziemi Pucek, jak robisz w tym tygodniu?
stanley Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Elo! Pucek, jak robisz w tym tygodniu? pewnie niechętnie
Majkel Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Elo! Pucek, jak robisz w tym tygodniu? pewnie niechętnie :grin: racja...źle spytałem... Pucek, od której do której w tym tygodniu planujesz przebywać na kopalni?
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wiesz jak oni mają z tym planowaniem...będzie mu ciepło to szybciej wyjdzie
SebaMC Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wiesz jak oni mają z tym planowaniem...będzie mu ciepło to szybciej wyjdzie A jak zimno to troche dłużej na ścianie posiedzi
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 I zaraz do roboty:facepalm: Bier w poniedziałek na żądanie i lecimy w góry ... Przestań, jak już raz poczujesz co to prawdziwe góry to takie góreczki jak Soszów można śmiało odpuścić bo nie ma radochy - tak wiem, burżuazja Ale ty w tym roku nie byłeś w Austrii ... więc lepszy soszów niź rybnickie pola ... Oczywiście że nie byłem, ale byłem na Soszowie w zeszłym roku po przyjeździe z Austrii i powiedziałem sobie "nigdy więcej" To była mega porażka, trasa przygotowana jak do wystepu red bulla Zresztą nawet mnie nie ciągnie, szkoda mi urlopu i szkoda mi forsy:wink: ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- Elo! Pucek, jak robisz w tym tygodniu? pewnie niechętnie :grin: racja...źle spytałem... Pucek, od której do której w tym tygodniu planujesz przebywać na kopalni? A co, chcesz kupić zderzak tylni pod 2 wydechy do B6 w kolorze czarnym? no to mam taki, 1000 zł Robię 6-14, potem możesz wpadać ale bez środy i piątku (spot)
gregory Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam!Po spociku, Spocik spoko, kebab jak zazwyczaj dobry. Koksa nie było to i nie dominował towarzystwa i normalnie szło pogadać Droga z powrotem już nieco szybciej niż do SG, ale jakoś śliskawo było że boczek się jakiś zdarzył Te opony zimowe to tak jak mówiłem: "kierowca bombowca" No właśnie tak widziałem w lusterku, że dość ostrożnie jedziesz W SG to miałem jeszcze zimny motor, kto pałuje na zimnym?
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam!Po spociku, Spocik spoko, kebab jak zazwyczaj dobry. Koksa nie było to i nie dominował towarzystwa i normalnie szło pogadać Droga z powrotem już nieco szybciej niż do SG, ale jakoś śliskawo było że boczek się jakiś zdarzył Te opony zimowe to tak jak mówiłem: "kierowca bombowca" Za tydzień już będę Gregory
Rekomendowane odpowiedzi