Mario22 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 zerknijcie od 2 minuty 2013 Audi S5 Facelift 4.2 V8 Coupe Tiptronic with Bilstein B16 no V6T S-tronic - YouTube Zerknij od 2 minuty i 10 sek ... co prawda siedze i oglądam na telefonie a nie kompie ale wole widok od2 min 10 sek
miron78 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 no mi nie chodziło o rotory tylko włąśnie te drugie
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ale hebel trza będzie konkretny założyć do takiego kółka...by nie wyglądał ten Twój sedan jak Flinstonowóz .....
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ale hebel trza będzie konkretny założyć do takiego kółka...by nie wyglądał ten Twój sedan jak Flinstonowóz ..... Haha doyebal ... i zaś felgi plus heble 10 tyś w piz*u ... :D:D:thumbup::thumbup: zarobasy ... ale wtedy to już b8 godne prezesa ...
Pucek Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Nie przesadzajcie, nikt mi nie powie że hebel typu 345mm jest mały, to nie 288 Zryci na punkcie hamulców powinni mieć zakaz wypowiedzi
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Nie przesadzajcie, nikt mi nie powie że hebel typu 345mm jest mały, to nie 288 Zryci na punkcie hamulców powinni mieć zakaz wypowiedzi 345 w 21" ????? no k**wa ....., a co jest wtedy duży ????? :polew::polew: ja Cię proszę ....w 18" jest taki sobie .................
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Nie przesadzajcie, nikt mi nie powie że hebel typu 345mm jest mały, to nie 288 Zryci na punkcie hamulców powinni mieć zakaz wypowiedzi znam jednego gościa, co ma 345mm w B5
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Nie przesadzajcie, nikt mi nie powie że hebel typu 345mm jest mały, to nie 288 Zryci na punkcie hamulców powinni mieć zakaz wypowiedzi No niby tak ale te vosseny z filmiku mocno odkrywaja heble ... i by to u mirona wyglądało jak w leonie tylne tarcze na moich felgach ... trza ich tam szukac ... ale to i tak lepsze niż rotory
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Przesadzacie:wink:Cisnę spać, do rana Nara i szykuj drobne na zimnego bronka na arenie a miron ma dziś po spaniu już ...
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Nie przesadzajcie, nikt mi nie powie że hebel typu 345mm jest mały, to nie 288 Zryci na punkcie hamulców powinni mieć zakaz wypowiedzi No niby tak ale te vosseny z filmiku mocno odkrywaja heble ... i by to u mirona wyglądało jak w leonie tylne tarcze na moich felgach ... trza ich tam szukac ... Mario u Ciebie jak się patrzy na tylne koło ..........to zaraz sobie człowiek wyobraża zestaw naprawczy .... :grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- PrzesadzacieCisnę spać, do rana chyba nie
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 markowy.... nie ma coś z HARTA ? np HART SPORT ?
miron78 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 idę spać ja jestem nienormalny a Wy jeszcze bardziej Ps. kto ma pożyczyć 8 tyś zł
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 idę spać ja jestem nienormalny a Wy jeszcze bardziej Ps. kto ma pożyczyć 8 tyś zł kiedyś bym CI kogoś polecił, ale Kędziora już załatwiłeś, Pucka to samo, twój Bracik zbiera na wesele, może Miszka? niezły z niego zarobas i kobinator
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 idę spać ja jestem nienormalny a Wy jeszcze bardziej Ps. kto ma pożyczyć 8 tyś zł kiedyś bym CI kogoś polecił, ale Kędziora już załatwiłeś, Pucka to samo, twój Bracik zbiera na wesele, może Miszka? niezły z niego zarobas i kobinator I też siedzi w finansach ...
Rekomendowane odpowiedzi