SebaMC Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 https://www.facebook.com/sportmile/posts/10203403536557919?stream_ref=1 R8 też się zasyfia, jatodupie, co jak co, ale to już porażka, żeby takie auto było niedopracowane... Przeżywasz tak jakbyś miał taki silnik w swoim aucie będziesz miał kasę na takie auto to sobie poczyścisz dolot Nie przeżywam tylko chciałem pokazać kolejne niedorobione gówno za przeproszeniem, coś ala 4.2 w B7, auto za konkretną sumę pieniędzy, a po niedużym przebiegu jedzie znacznie gorzej i pytanie za co płacisz? za OOOO... z resztą nawet w zwykłych budach i silnikach są niedoróbki Pucek, tokarz ogarnął? https://www.facebook.com/sportmile/posts/10203403536557919?stream_ref=1 R8 też się zasyfia, jatodupie, co jak co, ale to już porażka, żeby takie auto było niedopracowane... Tokarz niby ogarnął, zobaczymy jak to odbiorę bo na razie nie mam na to czasu:facepalm: to pochwal się później glebą a co z kołem? jedzie już coś czy zaś nie ma rozmiaru?
miron78 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Pucek wczoraj widziałem Pajdy B6 na moich byłych kołach które kupił Stasiu - powiem Ci ładnie wyglądało auto - a w czasie jazdy ładnie x 2
SebaMC Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Stasiu jak z tym rozrządem? bo nie wiem czy mam sam kupować tajle i dawać komuś innemu czy jak?
stanley Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Stasiu jak z tym rozrządem? bo nie wiem czy mam sam kupować tajle i dawać komuś innemu czy jak? co do ceny - masz info w wątku
miron78 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Stasiu - ślicznie te koła u Pajdy wyglądają - chyba Ci ich nie odda Ps. Ale się dużo osób z BT wyjebało - dawno tak mało chyba nie jechało - przynajmniej będzie troszkę luźniej i spokojniej (mam nadzieje)
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 https://www.facebook.com/sportmile/posts/10203403536557919?stream_ref=1 R8 też się zasyfia, jatodupie, co jak co, ale to już porażka, żeby takie auto było niedopracowane... Przeżywasz tak jakbyś miał taki silnik w swoim aucie będziesz miał kasę na takie auto to sobie poczyścisz dolot Nie przeżywam tylko chciałem pokazać kolejne niedorobione gówno za przeproszeniem, coś ala 4.2 w B7, auto za konkretną sumę pieniędzy, a po niedużym przebiegu jedzie znacznie gorzej i pytanie za co płacisz? za OOOO... z resztą nawet w zwykłych budach i silnikach są niedoróbki Przeciętny Kowalski którego stać na takie R8 nawet nie zauważy spadku mocy, a jak będzie mu mało uda się do sportmile, tam to wyczyszczą, dołożą co trzeba i pojedzie lepiej. Więc niema gadać, serwisy też z czegoś muszą się utrzymywać inaczej stanley nie miałby roboty
stanley Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Stasiu - ślicznie te koła u Pajdy wyglądają - chyba Ci ich nie odda Ps. Ale się dużo osób z BT wyjebało - dawno tak mało chyba nie jechało - przynajmniej będzie troszkę luźniej i spokojniej (mam nadzieje) ściągam go tutaj siłą, ma być za godz
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Ja oddalem auto na wymiane oleju filtrow plynu hamulcowego itp itd i dostalem info ze turbina się poci ... chyba czeka mnie regeneracja ...
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:24 ---------- Ja oddalem auto na wymiane oleju filtrow plynu hamulcowego itp itd i dostalem info ze turbina się poci ... chyba czeka mnie regeneracja ... Jak tylko się poci to jeszcze o niczym nie świadczy i z 50 tysi możesz zrobić jak nie więcej
Pretor Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:24 ---------- Ja oddalem auto na wymiane oleju filtrow plynu hamulcowego itp itd i dostalem info ze turbina się poci ... chyba czeka mnie regeneracja ... Jak tylko się poci to jeszcze o niczym nie świadczy i z 50 tysi możesz zrobić jak nie więcej Dokładnie. Mario Ty masz już obsesję na punkcie tej turbiny. Sony Xperia
neimaD Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Ja oddalem auto na wymiane oleju filtrow plynu hamulcowego itp itd i dostalem info ze turbina się poci ... chyba czeka mnie regeneracja ... ... Jak zacznie brać 1l oleju 1k km to wiedz, że coś się dzieje :naughty: Puki co pędź! pędź!... ... ten bimber
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Niby tak ale juz olej wychodzi nawet przez EGR
Pretor Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 A komu EGR w 1.9 nie puszcza oleju no może tylko tym co mają nowy. Sony Xperia
neimaD Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Niby tak ale juz olej wychodzi nawet przez EGR Jak mnie ząb bolał to go wyrwałem... To samo zrobiłem z EGR'em :decayed:
Pretor Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Takie rozwiązanie też jest jakąś opcją, ale w ten sposób pozbywamy się klapy gaszącej co jest minusem. Mario nie przejmuj się i daj klekotowi się napić jak to mówi Arturo .
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Takie rozwiązanie też jest jakąś opcją, ale w ten sposób pozbywamy się klapy gaszącej co jest minusem. Mario nie przejmuj się i daj klekotowi się napić jak to mówi Arturo . Ja odpuściĺem ten temat po naszych ostatnich gadkach ale ten mechanior mnie troche przestraszyl a koles sie akurat zna na seatach itd. Wiec troche się tym przejołem ... sam nie wiem ...
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Takie rozwiązanie też jest jakąś opcją, ale w ten sposób pozbywamy się klapy gaszącej co jest minusem. Mario nie przejmuj się i daj klekotowi się napić jak to mówi Arturo . Ja odpuściĺem ten temat po naszych ostatnich gadkach ale ten mechanior mnie troche przestraszyl a koles sie akurat zna na seatach itd. Wiec troche się tym przejołem ... sam nie wiem ... Nie kombinuj, zawsze możesz pogorszyć Dopóki jeździ dobrze, zostaw, nie ruszaj, nie dotykaj
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Takie rozwiązanie też jest jakąś opcją, ale w ten sposób pozbywamy się klapy gaszącej co jest minusem. Mario nie przejmuj się i daj klekotowi się napić jak to mówi Arturo . Ja odpuściĺem ten temat po naszych ostatnich gadkach ale ten mechanior mnie troche przestraszyl a koles sie akurat zna na seatach itd. Wiec troche się tym przejołem ... sam nie wiem ... daj mi go na tydzień...pojeżdżę nim trochę..........wysuszę Ci dolot ............odpływ..................i co tam k**wa sobie jeszcze zażyczysz :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi