Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to chyba też trzeba by było tak zrobić, pewnie Seba sobie przeczyta :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Hyundai ma wyglądać nie jeździć :decayed:

Joke ofkors :wink:

No już myślałem że mam Ci lutnąć

Swoją drogą mam manie odstawiania lewej stopy tam gdzie w cywilizowanych samochodach jest na to miejsce czyli obok pedału sprzęgła. W hultaju brak tam czegokolwiek a i wykładzina po 1750km już wygląda jak po 200kkm postanowiłem wysupłać więc 125zł brutto na hyundaiową podstopnicę. Jakie było moje zdziwienie gdy do zapłaty było 240zł :facepalm: a po długich negocjacjach zapłaciłem 210zł za coś rodem z pod remizy. Normalnie mi wstyd i żałuję swojego czynu. A zamontowano mi to:

p_PODSTOPNICA_PROFILOWANA_stalowa__352__1_4d5a7f792987f.jpg

Kur*a płakać mi się chce. Gdybym wiedział wcześniej to bym tego nie dał zrobić :facepalm:

Opublikowano

ważne żeby Ci śruby dali odpowiednie - bo jak za długie to Ci może w czasie jazdy oponę przedziurawić :decayed:

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

mogłeś kupić z RS4 - tańsza jest :grin:

Opublikowano

mogłeś kupić z RS4 - tańsza jest :grin:

Powiem Ci że można się zdziwić, już tęsknię za OOOO, ostatnio szukałem ramki wokół licznika do focusa, na allegro nie było więc spytałem w ASO, myślę ile może kosztować kawałeczek plastiku, cena 890zł :facepalm:

Opublikowano

No dobra ale myślałem że to będzie ori hyundaiowy element a nie jakiś ulep z allegro dział tJUNing

Opublikowano

Ori Tajwanowy wyprodukowany w Chinach sprzedawany w Norauto :wink:

Opublikowano

pierdziele nigdy więcej nic od ASO hultaj. Poczekam z jakimkolwiek modem aż minie gwarancja. Teraz się będę wk***iał za każdym razem ja będę wsiadał do auta :facepalm:

Wracam do rezania B5. Dystanse są on board a dziś przyjechał plastidip i jutro zrobię w końcu ten mój gril :decayed:

Opublikowano
pierdziele nigdy więcej nic od ASO hultaj. Poczekam z jakimkolwiek modem aż minie gwarancja. Teraz się będę wk***iał za każdym razem ja będę wsiadał do auta :facepalm:

Wracam do rezania B5. Dystanse są on board a dziś przyjechał plastidip i jutro zrobię w końcu ten mój gril :decayed:

Nie narzekaj tak na hultaja bo burzysz mi marzenia o nowym aucie prosto z salonu :D:D:D:D

Opublikowano

Nie narzekaj tak na hultaja bo burzysz mi marzenia o nowym aucie prosto z salonu :D:D:D:D

Dzisiaj przeszło mi już kilka razy przez myśł:

Ja****e mogłem mieć gołe b8 i se je rezać ja Bóg przykazał

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Dzisiaj przeszło mi już kilka razy przez myśł:

Ja****e mogłem mieć gołe b8 i se je rezać ja Bóg przykazał

To chyba odwieczny dylemat kupujących nowe auto z klasy non-premium :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 07:57 ---------- Poprzedni post napisany at 07:56 ----------

za tydzień już wolne :kox:

Opublikowano

Horny, nie przejmuj się, w końcu to nie Twoje auto tylko Twojej... rezaj sobie B5 a kupą plastiku niech sobie jeździ, nie zwracaj uwagi na jakość i inne rzeczy bo wszystko dopiero przed Wami, Wujaszek ma IX35 i nic dobrego z tego nie ma:facepalm:

Dlatego NIGDY nie kupię nowego auta - chyba że spadnie mi z nieba 500k :kox:

Opublikowano

Horny, nie przejmuj się, w końcu to nie Twoje auto tylko Twojej... rezaj sobie B5 a kupą plastiku niech sobie jeździ, nie zwracaj uwagi na jakość i inne rzeczy bo wszystko dopiero przed Wami, Wujaszek ma IX35 i nic dobrego z tego nie ma:facepalm:

Dlatego NIGDY nie kupię nowego auta - chyba że spadnie mi z nieba 500k :kox:

miron ........Pan do Ciebie :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
Opublikowano

Pany ma ktoś klucz do zdjęcia kiery lub możecie mi podać jaki kupić? gdzieś wyczytałem, że M12 ale nie potrafię znaleźć info czy aby na pewno co C6 jest to samo co w b7... :/

Opublikowano
Pany ma ktoś klucz do zdjęcia kiery lub możecie mi podać jaki kupić? gdzieś wyczytałem, że M12 ale nie potrafię znaleźć info czy aby na pewno co C6 jest to samo co w b7... :/

Na 99% to samo

---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------