Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dziękuje za spota Wpadaj częściej:good:
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dziękuje za spota Mamy nadzieję że nie ostatni raz tylko częściej będziesz zaglądał
Christiano Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Myślę, że będe na pewno przyjeżdżał ale u mnie z piątkami bywa różnie jak u każdego z resztą
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie wszyscy przyjeżdżają w każdy piątek, wiadomo każdy ma pracę, rodzinę, wyjazdy itp. itd ale zawsze parę aut się znajdzie
Mody94 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki za spota Jakie wrażenia ? Spiąć poślady i zbierać kase na modzenie bo jak patrzyłem na wasze samochody to miałem chęć zaparkować pod Decathlonem i przyjść z buta....
Christiano Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A no wiadomo Mody94 jak to kiedyś ktoś tutaj napisał auto nie jest ważne tylko osoba, która nim przyjdzie.. Czy jakoś tak
horny devil Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki za spota Jakie wrażenia ? Spiąć poślady i zbierać kase na modzenie bo jak patrzyłem na wasze samochody to miałem chęć zaparkować pod Decathlonem i przyjść z buta.... Każdy tak zaczynał. Moim marzeniem na początku było zrobić rozrząd a po 2 latach zaczyna to coś przypominać. Nie od razu Rzym zbudowano. P.S. Nie chce springów -30??
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki za spota Jakie wrażenia ? Spiąć poślady i zbierać kase na modzenie bo jak patrzyłem na wasze samochody to miałem chęć zaparkować pod Decathlonem i przyjść z buta.... Luzik, pomału wszystko da się zrobić
Mody94 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Każdy tak zaczynał. Moim marzeniem na początku było zrobić rozrząd a po 2 latach zaczyna to coś przypominać. Nie od razu Rzym zbudowano. P.S. Nie chce springów -30?? Rozrząd zrobiony w zeszłym miesiącu Jeszcze musze wymienić przedni, prawy, górny wahacz i będzie ok. A później będe myśłał o modzeniu Nie chce bo na razie mnie nawet na ten wahacz nie stać
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Na ul. Bojkowskiej 7 masz gościa od Audi Ma na imię Zbyszek, nr do niego 501211505, możesz się powołać na mnie, zregeneruje Ci to za nieduże pieniądze tylko terminy ma odległe. Facet godny polecenia, pasjonat marki
horny devil Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Na ul. Bojkowskiej 7 masz gościa od Audi Ma na imię Zbyszek, nr do niego 501211505, możesz się powołać na mnie, zregeneruje Ci to za nieduże pieniądze tylko terminy ma odległe. Facet godny polecenia, pasjonat marki Polecam, też ogarniał mi prawy górny i lewy dolny tylny wahacz Będzie kolejny mod w hultaju. Tym razem grubszy i wpadnie pakiet cross. Na razie nie dostępny w Polsze
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Piotr, idziesz nie w ta strona do nieba Ci się zachciewa?
Mody94 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Na ul. Bojkowskiej 7 masz gościa od Audi Ma na imię Zbyszek, nr do niego 501211505, możesz się powołać na mnie, zregeneruje Ci to za nieduże pieniądze tylko terminy ma odległe. Facet godny polecenia, pasjonat marki Dzięki za info
horny devil Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Piotr, idziesz nie w ta strona do nieba Ci się zachciewa? Ix w górę B5 w dół Trzeba mieć coś na każdą okazję Jeszcze by się przydało coś w czterołapie i coś bez dachu
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ale to jak Ci się firma rozkręci
horny devil Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ale to jak Ci się firma rozkręci Jak się firma rozkręci to kupuje multivana na razie statsu firmy stać na T4 i to przed liftem:polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 To i tak lepiej jak u mnie, mnie stać na karawan i to tylko w wypadku gdy ZUS za niego zapłaci
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzięki za spota pany No i jak zwykle miło było poznać nowe twarze
Rekomendowane odpowiedzi