miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 w dniu zlota ( na razie słonecznym) ale pewnie się jeszcze dużo zmieni
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 heh....nie wiem ,czy wpadne dziś....trochu napięty grafik sie zrobil .....
SebaMC Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 heh....nie wiem ,czy wpadne dziś....trochu napięty grafik sie zrobil ..... Nie bądź pussy i wpadaj ja też mam napięty grafik
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 JaKa frekfencja się zapowiada? Siema Nawet się nie pytaj tylko wpadaj, sporo ludzi się deklarowało więc być może do dwudziestki dobijemy ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- PS: Miron coś wspominał że będzie stawiał jakieś kebaby z racji kupienia nowej furki
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 PS: Miron coś wspominał że będzie stawiał jakieś kebaby z racji kupienia nowej furki czyli znów oprocentowanie chłopakom pójdzie w górę
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 panowie ma może ktoś zbędne dwie śruby(kołki) mocujące zderzak z błotnikiem? chętnie przygarnę
neimaD Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dajcie jakieś namiary na arenę, dzisiaj Jade bez przewodnika :-):-P
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dajcie jakieś namiary na arenę, dzisiaj Jade bez przewodnika :-):-P google.maps
Multis Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 wklep sobie w navi ul.nadrzeczną Te. Nojchudszy z nojgrubszych. Zlaz na dol....
pajda Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 wklep sobie w navi ul.nadrzeczną Te. Nojchudszy z nojgrubszych. Zlaz na dol.... co wy tak wcześnie wyjeżdżacie ekonomia 100 km/h chyba że przez bielsko jedziecie
Rekomendowane odpowiedzi