oprych Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dziękujemy za spociszona Sylwia mówi ze wasz kebab owiele lepszy niż w KATO
pajda Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki panowie i panie Kebab dobry aczkolwiek następnym razem może się skusze na ostrego a teraz psyt krombacher
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dziękujemy za spociszona Sylwia mówi ze wasz kebab owiele lepszy niż w KATO +1
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dziękujemy za spociszona Sylwia mówi ze wasz kebab owiele lepszy niż w KATO Po spociku Fajnie że smakowało, szkoda że pogoda nie dopisała, bo strasznie wiało pod Areną tylko Guru był hardcorem
neimaD Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Tez już w domu, dzięki Państwu za spota Arturo afterek?
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 PS: Miron coś wspominał że będzie stawiał jakieś kebaby z racji kupienia nowej furki czyli znów oprocentowanie chłopakom pójdzie w górę Albo chłopakom odpuścił i nie chciał aby oprocentowanie wzrosło albo żal mu było parę złociszy i będzie rezał do serii bo z kebaba nici
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 za zlota - w szczególności wszystkim przyjezdnym
oprych Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Miron furka ładna miałem Ci mówić mój młodszy brat kupił sobie też biała pantere również hatchback ale renault 19
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Ps. po co Wy te nicki zmieniacie ?
pajda Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 PS: Miron coś wspominał że będzie stawiał jakieś kebaby z racji kupienia nowej furki czyli znów oprocentowanie chłopakom pójdzie w górę Albo chłopakom odpuścił i nie chciał aby oprocentowanie wzrosło albo żal mu było parę złociszy i będzie rezał do serii bo z kebaba nici hehe mirek mi zdradził na ucho że w zatorze postawi flaszke na kołysce
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 no jak kto ? a to niby jeszcze niedawno miał Soprano
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pajda dobrze że zdjęcie wkleiłeś, teraz będzie wiedział
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 PS: Miron coś wspominał że będzie stawiał jakieś kebaby z racji kupienia nowej furki czyli znów oprocentowanie chłopakom pójdzie w górę Albo chłopakom odpuścił i nie chciał aby oprocentowanie wzrosło albo żal mu było parę złociszy i będzie rezał do serii bo z kebaba nici hehe mirek mi zdradził na ucho że w zatorze postawi flaszke na kołysce http://swiatkonesera.com/plx/styles/medium/public/produkty/921-1039.jpg to w końcu kto Ci to zdradził - Mirek czy Ucho
Rekomendowane odpowiedzi