pajda Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 PS: Miron coś wspominał że będzie stawiał jakieś kebaby z racji kupienia nowej furki czyli znów oprocentowanie chłopakom pójdzie w górę Albo chłopakom odpuścił i nie chciał aby oprocentowanie wzrosło albo żal mu było parę złociszy i będzie rezał do serii bo z kebaba nici hehe mirek mi zdradził na ucho że w zatorze postawi flaszke na kołysce http://swiatkonesera.com/plx/styles/medium/public/produkty/921-1039.jpg to w końcu kto Ci to zdradził - Mirek czy Ucho już tu nie łap za słówka kto wóz zmieniał ?? wiesz że nie opity bedzie się psuł
Majkel Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ja niestety nie dałem rady wpaść... mega zakręcony dzień miałem i jak wyszedłem po 6.00 do roboty to w domu zjawiłem się pól godziny temu... Cześć tak w ogóle wszystkim
miron78 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 aaaa jeżeli chodzi o furacza to spokojnie - ja zawsze swoje nabytki oblewam - spokojnie - w Zatorze będzie oblany bankowo
diman Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 No to jak ty oblewasz swoje nabytki to też się na niego odleje
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 No to jak ty oblewasz swoje nabytki to też się na niego odleje :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Tez już w domu, dzięki Państwu za spotaArturo afterek? Morgen
Majkel Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Tez już w domu, dzięki Państwu za spotaArturo afterek? Morgen pozwolę sobie przetłumaczyć... 'Morgen' - "jutro" :grin:
Pucek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować
Majkel Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować żeś se fachowca wybrał...
Pucek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować żeś se fachowca wybrał... Ale jaki dobry:decayed:
horny devil Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować żeś se fachowca wybrał... Widzisz Pucek ja jestem dobrym szefem i dałem swoim pracownikom wolne, wiesz jacy zadowoleni byli P.S. Firma jest jednoosobowa
diman Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować Chyba weźmie na tel.
Pucek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować żeś se fachowca wybrał... Widzisz Pucek ja jestem dobrym szefem i dałem swoim pracownikom wolne, wiesz jacy zadowoleni byli P.S. Firma jest jednoosobowa No widzisz, taki szef to skarb:grin:
pajda Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować jak tam prace ? są postępy jakie foto masz ?
Pucek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować jak tam prace ? są postępy jakie foto masz ? A no robi sie... pokażę efekt końcowy jak jedna łazienka będzie gotowa Myślę że do 2 miesięcy będziemy mieszkać
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować żeś se fachowca wybrał... Widzisz Pucek ja jestem dobrym szefem i dałem swoim pracownikom wolne, wiesz jacy zadowoleni byli P.S. Firma jest jednoosobowa Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować Chyba weźmie na tel.
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować jak tam prace ? są postępy jakie foto masz ? A no robi sie... pokażę efekt końcowy jak jedna łazienka będzie gotowa Myślę że do 2 miesięcy będziemy mieszkać Czyli najpierw BT po miesiącu, dwóch Zator a później parapetówa, może za 4 miesiące Pajda się wybuduje to zaś będzie okazja do picia
Rekomendowane odpowiedzi