stanley Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ---------- No i znalazłem ideał dla siebiebardzo dobra cena jak za tą sztukę - szkoda tylko że musiał bym 30 tyś dołożyć mobile.de fajne koło
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy To nie jert Thule, A kto powiedział że to musi być thule ...
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy To nie jert Thule, A kto powiedział że to musi być thule ... sprzedający
SebaMC Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy Biorę, skąd jesteś?
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Seba to nie jest grubego:wink: dzwoń,jak co to w piątek ci się to weźmie
Multis Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy Biorę, skąd jesteś? To nie moje. Znalazlem przegladajac tablice. A wiem ze jtos szukal
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Polecam na niedzielne popołudnie po długim weekendzie ...
pajda Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ---------- No i znalazłem ideał dla siebiebardzo dobra cena jak za tą sztukę - szkoda tylko że musiał bym 30 tyś dołożyć mobile.de fajne koło no chyba chcesz mnie zdenerwoawć
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy Biorę, skąd jesteś? To nie moje. Znalazlem przegladajac tablice. A wiem ze jtos szukal To dobra oferta
SebaMC Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy Biorę, skąd jesteś? To nie moje. Znalazlem przegladajac tablice. A wiem ze jtos szukal Aaa, ok ok dzięki, a mówicie, że to nie thule? mi się wydaje, że to jest thule
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ktos szukal... Wieszak rowerowy na hak Thule 3 rowery Tychy Biorę, skąd jesteś? To nie moje. Znalazlem przegladajac tablice. A wiem ze jtos szukal Aaa, ok ok dzięki, a mówicie, że to nie thule? mi się wydaje, że to jest thule Nie wiem na 100 procent czy to thule czy nie ... ale nie upieraj się na siłe przy thule bo miałem taki thule na 2 rowery i jest wykonany tak samo jak tańsze zamienniki ... nie ma sensu w tym przypadku patrzeć na napis na który nikt nie zwraca uwagi a rowery tak samo przewieziesz. P.S. Nowy RoboCop daje rady
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 To nie thule:wink: ale jak gość da lampy to cena ujdzie:wink: te bagażniki były robione dla nortauto
SebaMC Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 To nie thule:wink: ale jak gość da lampy to cena ujdzie:wink:te bagażniki były robione dla nortauto Nad takimi się zastanawiałem, więc cena chyba ok. Czyli nie powinno być z nimi problemów?
pajda Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Seba ja mam idento na 2 rowery i jest ok a chodź raz z niego korzystałeś ?? znająć twoje zamiłowanie do sportu
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Seba ja mam idento na 2 rowery i jest ok a chodź raz z niego korzystałeś ?? znająć twoje zamiłowanie do sportu patrz post #97549
Rekomendowane odpowiedzi