Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Miałem być ale zatrzymała mnie awaria w robocie:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Miałem być ale zatrzymała mnie awaria w robocie:facepalm: Ja też w robocie a kebabika bym wszamał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzięki za spota I Miron kebaba na grubym cieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Panowie dzięki za spota, frekwencja elegancka, że o autach już nie wspomne Prezes, a Tobie dzięki za nagrodę, obiecuję dzielnie reprezentować barwy A4-klubu ...no i oczywiście miło było poznać nowych Paweł kombinuj co by w niedziele z nami pojechać ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Pablo, wciepnij jakies fotki - zobaczymy coś tam nacykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 dzięki panowie za spota było elegancko ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- Panowie dzięki za spota, frekwencja elegancka, że o autach już nie wspomne Prezes, a Tobie dzięki za nagrodę, obiecuję dzielnie reprezentować barwy A4-klubu ...no i oczywiście miło było poznać nowych Paweł kombinuj co by w niedziele z nami pojechać lichy ze mnie fotograf tym bardziej z fona szkoda MB transferu Ci gadam ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Pablo, wciepnij jakies fotki - zobaczymy coś tam nacykał Szkoda MB na transfer słaby ze mnie fotograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jutro wesele o suchym pysku bedzie bo w niedzile do kamienia tez jade:naughty: Thnx za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzięki za spota wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Było na Tychy wpaść zrobili byśmy zamiast sline Miszce 4drzwiowe cabrio:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Panowie dzięki za spota, frekwencja elegancka, że o autach już nie wspomne Prezes, a Tobie dzięki za nagrodę, obiecuję dzielnie reprezentować barwy A4-klubu ...no i oczywiście miło było poznać nowych Paweł kombinuj co by w niedziele z nami pojechać ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Pablo, wciepnij jakies fotki - zobaczymy coś tam nacykał Czyli magnesy się podobają :thumbup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 dzięki za zlota Pany - ilość i różnorodność fur dzisiaj powalała na zlocie - co piątek co ciekawiej z jednej strony 1.3 silnik i 250kucy + drzwi z syreny a z drugiej biały potwór z 4,2 tdi pod maską i 800Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzieki za udany spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zaluje ze nie wpadlem, ale ranczo doprowadzam do serii, a pomoc mialem do wieczora, .... Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 panowie wciepywac fot parę z tego z spota to z tablicami rej. czy zakrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 jak dla mnie tablic zakrywać nie trzeba - nic to nie daje (przynajmniej mi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Może być "z"spokojnie ....który idiota sie szarpnie na 2,5 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Może być "z"spokojnie ....który idiota sie szarpnie na 2,5 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Może być "z"spokojnie ....który idiota sie szarpnie na 2,5 wysłane z one v :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi