Pucek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Powoli wracam do żywych:doh:' Maniek, następnym razem bez paszportu nie przyjeżdżaj na Rybnik:whistling: Dzięki za drina - fajnie mnie dobił
Majkel Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Powoli wracam do żywych:doh:' Maniek, następnym razem bez paszportu nie przyjeżdżaj na Rybnik:whistling: Dzięki za drina - fajnie mnie dobił Spoko, następnym razem wyśle prośbę o pozwolenie na wjazd Też podziękował za drina następnym razem daj wcześniej znac że na mieście będziesz, od pewnego czasu praktycznie co weekend jestem na Rybniku ps. kuzynka żeś pozdrowił?
Pucek Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Powoli wracam do żywych:doh:' Maniek, następnym razem bez paszportu nie przyjeżdżaj na Rybnik:whistling: Dzięki za drina - fajnie mnie dobił Spoko, następnym razem wyśle prośbę o pozwolenie na wjazd Też podziękował za drina następnym razem daj wcześniej znac że na mieście będziesz, od pewnego czasu praktycznie co weekend jestem na Rybniku ps. kuzynka żeś pozdrowił? Przy tej fazie to zapomniałem że mam narzeczoną... Poniedziałek zaliczony:hi:
Majkel Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Powoli wracam do żywych:doh:' Maniek, następnym razem bez paszportu nie przyjeżdżaj na Rybnik:whistling: Dzięki za drina - fajnie mnie dobił Spoko, następnym razem wyśle prośbę o pozwolenie na wjazd Też podziękował za drina następnym razem daj wcześniej znac że na mieście będziesz, od pewnego czasu praktycznie co weekend jestem na Rybniku ps. kuzynka żeś pozdrowił? Przy tej fazie to zapomniałem że mam narzeczoną... Poniedziałek zaliczony:hi: :grin::grin: nie gadaj... nie wyglądałeś jeszcze tak źle A to poważnie twoja kuzynka była? Bo ładna była - nie podobna do Ciebie :grin:
Rekomendowane odpowiedzi