tomaszstn Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Przygotowania do zimy już poczynione A ja bym to widział w graficie bądź w chromie, myślę że byłoby zdecydowanie lepiej. PS: I oczywiście nie ten wzór zawija się ktoś jutro na spota? Jak pisałem wcześniej do 19.00 pracuję ale po pracy mogę wpaść
SebaMC Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Ja jednak jutro pracuję na inną zmianę i nie dam rady, j%$ana praca, na nic czasu ... Miron, tak jak Tomek napisał, ja jestem tego samego zdania, ale najważniejsze, że właścicielowi się podoba
tomaszstn Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 W takim razie poczytam jutro czy kto chętny będzie się spotkać, jeśli nie to trudno, będę wracał do domu
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 W razie czego jest Arena tylko że to trzeba wcześniej ustalić,żeby nie było jak w zeszłym tygodniu
miron78 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 Jutro zadzwonię to pogadamy
egon47 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Ja też się postaram być punktualnie dziś tylko najpierw muszę lampy na tył przymierzyc
Guregoru Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 W razie czego jest Arena A gdzie ma być spot jak jeszcze lato jest tak w ogóle
tomaszstn Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 W razie czego jest Arena A gdzie ma być spot jak jeszcze lato jest tak w ogóle W sensie pod dachem, w środku, czy jeszcze jakoś inaczej Ci to wytłumaczyć Widzę że jest już kilku chętnych to ja będę na 100% w takim razie ale po 19.00 parę minut
kopen Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Ja może zadebiutuję swoim klamorem. Może ktoś coś doradzi w kwestii pinu i immo.
miron78 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Opublikowano 19 Września 2014 Ludziska - nie mieszać - zloty sa na Arenie i tyle Od Paździrnika zaczynamy z Forum
Guregoru Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 W razie czego jest Arena A gdzie ma być spot jak jeszcze lato jest tak w ogóle W sensie pod dachem, w środku, czy jeszcze jakoś inaczej Ci to wytłumaczyć Widzę że jest już kilku chętnych to ja będę na 100% w takim razie ale po 19.00 parę minut To mów że chodzi Ci o wejście do środka Ludziska - nie mieszać - zloty sa na Arenie i tyle Od Paździrnika zaczynamy z Forum Do Forum pójdziemy jak będzie się robić c**jowa temperatura Ps. Wygląda na razie że dzisiaj będę ale to jeszcze nie pewne
egon47 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Ja też się melduje dziś tak jak pisałem
Rekomendowane odpowiedzi