diman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 siemacie z wieczora pucek kup sobie takiego jak ma gregor na super wypasie i bedziesz zadowolony a tak kupisz sobie gole b6 i bedziesz sie wkurzal ze nim musisz jezdzic
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 noo bo Mirek jak czytam na forum o cyrku w 1.8T z gazem to mi się odechciewa! muszę na spocie szczerze z chłopakami o gazie pogadać, jak to się ma do większej ilości kucy a jak się wkurze to kupie S4 i cinquecento od kuzyna, to chyba będzie najlepsze rozwiązanie odnośnie kamienia, trochę pojechali z tym wstępem...ale pojadę pod jednym warunkiem, napewno nie swoim autem, więc kto może przygarnąć PUCKA? o czym Ty chcesz gadać - mamy gazownika na zlotach, mamy fure Gregora na zlotach a Ty się jeszcze zastanawaisz - nie znam większego niedowiarka od Ciebie - daj zadecydować Sylwi w kwestii auta - pewnie dużo szybciej i lepiej kupicie
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ja cie pucek moge przygarnac nie ma problemu
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 pucek odnośnie tego zabrania się z kimś to ja Ci mogę dać znać ale tak bliżej wekendu
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 hehhehe akurat Ciebie Diman nie posłucham bo widzę jak się napaliłeś na jego autko ale nie dziwię się, bo jest extra, jedynie te tylne lampy, ale przy takim wypasie/mocy to się traci poprostu boje się o to że wyrezam takie B5, ponad 200 kucy, z gazem, a będę miał co chwile problemy że auto nie przyśpiesza, że nie chce odpalić i takie tam, a ja musze mieć pewne auto tylko o to się boję
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no i sie sprawdzily moje obawy co do delegacji niestety stolica jutro stoi otworem
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Pewne autko ? tylko nówka z salonu 95% szans że będzie OK
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 bo ja jestem od zawsze niedowiarkiem no i pesymista Sylwia nie ma nic do gadania ale wczoraj jak posłuchałem Bose to już wogule, teraz to tym bardziej nic nie ma na necie Diman, przynajmniej będziesz miał spokój od Kasi
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no i jeszcze bose Ci doszło jako kryteria poszukiwań
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 to kup se 1.9tdi w b6 i bedziesz mial spokoj
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no to Mirek dzięki za info, nie ważne z kim, ważne żebym się z kimś zabrał ale jak by tak Gregory mnie przygarnął to już w ogóle mega jak by tak było Bose to nie pogardzę, ale jak będę miał takie sssssyyyy spod maski to dobre granie mi nie potrzebne, zresztą mam te granie za 6k prawie moje kryteria: -mocny silnik - diesel po modach albo PB z gazem, diesel minimum 150 kucy, Pb natomiast min 200 KM -sedan/limuzyna -byle nie zielony/czerwony kolor i biały też odpada -quattro to MUSI być, resztę się wyreza
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no stary i klima na 100% nie zapomnij bo cieplo ci znowy bedzie
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 buhehehhe jak jest quattro to klima też, no chyba że jakiś matoł sobie nie za życzył
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 i biały też odpada A ty co lejesz :bicz3:
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Diman Kasie też pisać ?[br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 22:22_________________________________________________ ale jak by tak Gregory mnie przygarnął to już w ogóle mega ok - to jedź z Gregorem - będe przynajmniej lżejszy
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 hehhehe nie bo do TG specjalnie nie pojadę... a tak że masz klekota to myślałem że odwiedzisz rybnik
Rekomendowane odpowiedzi