Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M@rk ładne cycki :polew:

Ideały :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie czy wybierał się ktoś nad polskie morze i jechał autostradą przez Niemcy?

Chodzi mi o to czy lepiej nadłożyć te kilometry i jechać bardziej komfortowo czy lepiej tłuc się przez calą Polske?

Wybieram się do Gdańsk i normalnie wychodzi mi 580km. a przez Niemcy 990km. :confused4:

jesli do gdańska to nie ma to zupełnie sensu, gdybyś jechał gdzieś w pobliże niechorza pobierowa to owszem, a tak na twoim miejscu po prostu wyjechał bym ok północy i z rańca jesteś na miejscu tylko uważaj na piep%$ne fotoradary bo Ci kasy na piwko na plaży nie starczy :gwizdanie:
Opublikowano

Ja pierd*le poległem normalnie z tego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/monitoring-t90885.0.html;msg1037902#msg1037902[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 19:43_________________________________________________Ps. Przeczytajcie do końca :)

Opublikowano

jeśli ktoś ma IQ ameby to sorry trzeba to wykorzystać :evil::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie mówię że nie tylko że padłem :rolleyes:

Opublikowano

Magiczna kula :polew: aż mnie zatkało ze śmiechu :shocked:

Wydaje mi sie że klient zmienił forum po takim komentarzu

Opublikowano

Dobrze że mu nie napisali żeby zapiął VAG-a i sprawdził czy mu zarejestrowało prędkość :kox:

Opublikowano

Spamerzy coś cieniutko Wam to idzie, piwo sie już chłodzi ale chyba sam je wypije :gwizdanie:

prezesa też chyba wcieło albo zabiegany jest bo mało sie w tym tygodniu udzielał :cool1:

Opublikowano

Pewnie auto na sobotę pucuje :decayed:

Opublikowano

Albo relingi przekręca :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano
Pitera ten artykuł jest ciekawy i jest w nim dużo prawdy bo ja sam miałem dwa przypadki kiedy babcie mi wyjechały wprost pod samochód dostawczy pirwszy raz przegrałem i zgarnołem mandat + punkty mimo że mogłem wygrać drugi raz wygrałem po tamtym przypadku zaczołem nagrywac swoje trasy na fona i to mnie ustawiło na pozycji nr 1 bo gdy drugim razem dwie babki z bocznej drogi mi wyjechały wprost pod maske a to były kraty T.Z.W. przedstawicielki z wielkim uśmiechiem stwierdxiły że i tak one wygrają to sie przejechały mimo że gliniarze przyjechali po 1 h to tez stwierdzili że ja jechałem za szybko tylko że w tym drugim przypadku co pisze to nie przyjąłem mandatu jak za pierwszym razem poszła sprawa do grodzkiego i tam pokazałem nagranie z moje go fona i tu ich prawnik wyskoczył z zapytaniem czemu policja tego nie widziała? na to ja mu stweierdziłem że nie pytali więc niepokazałem i tu się wszystko zakończyło na moją korzyść ale gdyby nie ta pierwsza przygoda to pewnie niemiałbym szans
Opublikowano

Witka z rańca :hi:

MAXXXX263 niezła historia :good:

Rudi no nareszcie bo jeszcze pare kilometrów a z oleju została by tylko woda :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Albo relingi przekręca :wink4: :gwizdanie:

:tongue4:

Witam po 3 dniach nieobecności :hi:

jutro raczej mnie nie będzie a w sobote na grilu jeszcze nie wiem :(

tak się wszystko zbiegło w jednym czasie, że w pracy mam taki młyn że nawet na neta nie mam kiedy wejść :confused4:

Opublikowano

Pelex nie śpisz po nocy?? :) o i Miron jest pewnie zaległości nadrabia, fura już pewnie w black optic :evil:

Opublikowano
  • Autor

Furka narazie wygląda jak wyglądała ( w poniedziałek jadę do magika na przedkładke jednego i drugiego ) a reling chrom jeszcze na autku a już sprzedany za 450zł :)[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 08:18_________________________________________________Sprzedany bo i cene dobrą dałem :)

Opublikowano

No to super jak już sie sprzedaje rzeczy które są jeszcze na aucie :good:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze grill trzeba będzie opchnąć i luzik :)

Opublikowano

d4rk : ja jechałem [1] - kolo 530 km 6 h drogi...

Wyjechałem o 8:0o do Łodzi super... potem trochę wąsko ale dalem rady i na koniec jest autostrada 90 km ale płatna 17,50 zł :)

Sam siedzę w gdańsku ale pogoda nie jest do opalania, tylko raz bylem na plaży

Opublikowano

Witam, z rana :hi:

hehe , wkońcu na urlopie :decayed: :decayed: w piątek jestem bankowo , mam nadzieję tylko że pogoda dopisze :>

też w poniedziałek jadę nad morze - jastrzębia góra - i niewiem właśnie czy przez częstochowę-łódz , czy konin-bydgoszcz ?? - co polecacie ?? słyszałem że w częstochowie duże korki są , więc niewiem ...

Opublikowano

Witam wszystkich.

Czy ktos posiada moze kabel do Vaga (chodzi o wgranie kodow do odblokowania FIS-a)?

Poszukuje takze manetki 8E0 953 503 B.

Prosze o kontakt:

[email protected]

gg 514 88 79

Pozdrawiam

Moze tez zjawie sie na spocie :)[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 10:54_________________________________________________Witam.

Czy kroś ze spotu posiada kabel do Vaga?

Poszukuję takze manetki o nr 8E0 953 503 B.

Prosze o kontakt:

Gracjusz, [email protected]

gg 514 88 79

Pozdrawiam

Audi A4, B6, 2002, 1.9 TDI, AWX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.