Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Wiec, w piatek mnie nie ma, czyli jak bedzie 700 to Majk najwyzej postaw :wink4:

chyba ze postawie w sobote, ale tam nie kazdy bedzie wiec nie bede wydziwial

niech ktos zadzwoni do dimana, on bedzie chetny na paintball

no Kezor, moze byc dzisiaj, szczerze to ja predzej jak w sobote przed strzelaniem nie podjade :rolleyes:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 12:19_________________________________________________patrzcie co mi przyszlo na maila... :polew:

Witam serdecznie! Jestem przedstawicielem salonu samochodowego BODZIO-CAR

Katowice ul. G. Hallera 2 (Katowice-Szopienice). Mamy klienta, ktory poszukuje

dokładnie takiego samochodu jak pan/pani posiada. Jezeli interesuje Cie

sprzedaz samochodu za naszym posrednictwem prosze o PILNY KONTAKT w godzinach od

11-20tej 693-596-969 lub 353 30 32 z Poważaniem Agnieszka Supernak.

co Wy na to? :decayed:

Pucek ja tez dostałem takiego maila jak sprzedawałem swoją b5 a wygląda to tak że to jedna wielka ściema poprostu chca wziasc twój samochód na swoj plac i bedzie stał i czekał na klienta, tak sobie zapełniają komis ze niby duzy wybór mają

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka wszystkim mam pytanko jak u was wyglada imprezka na paintballu moze mi ktos lekko opisac bo niewiem jak mam sie przed zonka tlumaczyc i ile mnie nie bedzie w domu :evil:

[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 18:52_________________________________________________moze mi sie uda wyrwac :>

Opublikowano

U nas gra wygląda tak przeciętnie tzn po grze będziesz brudny, mokry, cały w siniakach, zmęczony, w podartych ciuchach i w ogóle będziesz wyglądał jak pobity to po prostu powiesz żonie że cię niedźwiedź napadł :przebiegly:

Opublikowano

spoko na paintballu juz bylem ile mnie nie bedzie :mysli:

[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 19:06_________________________________________________bo w imprezka jest w sobote tak?

Opublikowano

Sam paintball jest w sobotę od 12 do 14 :good:

Opublikowano

heheh też tak myślałem, ale niebędę nigdzie wstawiał auta...albo kupuje albo niech spada, zresztą mam teraz inne problemy i auto idzie na drugi plan

ps. mój przyjazd na paintball jest zagrożony... :kwasny:

Opublikowano

no chyba na paintballu sie nie konczy :slina:

Opublikowano

Pucek co ty pierdzielisz :disgust:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 19:15_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:

Co za koleś :polew: :polew: :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_co_to_jest_za_przycisk_funk-t90921.0.html;msg1035001#msg1035001

I to w technicznym :polew: :polew:

Opublikowano

Pucek co to za ogłoszenie :shocked:

masz kupca przecież to czemu wystawiłeś furę ?

Opublikowano

siemka wszystkim mam pytanko jak u was wyglada imprezka na paintballu moze mi ktos lekko opisac

No jak, będziemy się napierdzielać :decayed::polew:

Opublikowano

siemka wszystkim mam pytanko jak u was wyglada imprezka na paintballu moze mi ktos lekko opisac

No jak, będziemy się napierdzielać :decayed::polew:

Dobra przecież chyba możemy mu powiedzieć że zawsze szukamy kozła ofiarnego (zwykle jest to osoba która przyjeżdża po raz pierwszy) a potem ta osoba ucieka a reszta w niego strzela :rolleyes:

Opublikowano

dalej mi nikt nie wyjasnil ile to bedzie trwalo to bym chcial wiedziec najbardziej :gwizdanie:

Opublikowano

dalej mi nikt nie wyjasnil ile to bedzie trwalo to bym chcial wiedziec najbardziej :gwizdanie:

Pisałem że sam paintball jest od 12 do 14 (tak mamy zarezerwowany "tor") później będzie grill u Keżora czyli powiedzmy że cała impreza potrwa od około 11 rano do późnej nocy pewnie

Opublikowano

Mam pytanie czy wybierał się ktoś nad polskie morze i jechał autostradą przez Niemcy?

Chodzi mi o to czy lepiej nadłożyć te kilometry i jechać bardziej komfortowo czy lepiej tłuc się przez calą Polske?

Wybieram się do Gdańsk i normalnie wychodzi mi 580km. a przez Niemcy 990km. :confused4:

Opublikowano

Mam pytanie czy wybierał się ktoś nad polskie morze i jechał autostradą przez Niemcy?

Chodzi mi o to czy lepiej nadłożyć te kilometry i jechać bardziej komfortowo czy lepiej tłuc się przez calą Polske?

Wybieram się do Gdańsk i normalnie wychodzi mi 580km. a przez Niemcy 990km. :confused4:

d4rk przez Niemcy to można jechać jak sie leci na Miedzyzdroje, Śwnioujście i ogólnie blisko Szczecina ale na Gdańsk?? No chyba ze nie masz co z kasą robić i chcesz trochę zwiedzić niemieckie autostrady...

Opublikowano

Niestety Darek, przez niemcy odpada do Gdańska, nie opłaca się po prostu. Ja jechałem na ten zlot do Pruszcza Gdańskiego to jest 5km od samego Gdańska i leciałem cały czas trasą [1] przez Łódz i całą polskę. Trochę remontów po drodze jest i ruchu wahadłowego, ale nic nie zrobisz swoje trza wystać. Najbardziej dziurawa miejscowość w całej polsce chyba to Włocławek, wystrzegaj się tamtych dziur żebyś koła tam nie zostawił. Ja jechałem z qumplem takim obniżonym Golfem, to były jaja :confused4: Potem za Włocławkiem to już tylko pola i czysta polska natura, nie ma nawet żadnego MC Donalda albo tp. fast food-ów żeby coś zjeść. Do Gdańska odemnie chyba jest 540km.

Do Gdańska przez Niemcy i tak ci to nic nie da, bo potem musisz i tak Polskę wszerz przejdchać wzdłuż morza, a tam to są zwykłe cienkie dróżki dopiero.

Opublikowano

siema człowieki, sorki Pucek , ale jeszcze nie byłem obejrzeć tego auta , bo cały czas pada, a nie chce oglądać auta w deszczu ;)

Opublikowano

ja teraz wrociłem z PIASKÓW za krynicą morska, jak jedziesz w nocy to bardzo fajnie sie jedzie drogi na tym odcinku wyremontowane w 80 % spokojnie sie smiga mało samochodzików 160 nie schodziło z blatu aż do ŁODZI później to już tylko 120 ale według mnie nie warto nadkładać tyle km !!

Opublikowano

M@rk ładne cycki :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.