Majkel Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Aloha No i era dimanowej gleby z tyłu wyprowadziła się z auta w końcu, bo nie mogłem już na te auto patrzeć. teraz jest przód hr + tył ori 1ba wygląd taki sobie ale komfort wyśmienity. No i obniżenie z tyłu pozbyły mnie odboji przez dobijanie amora do końca Ty sie już richtig po lekku starzejesz Diman Siema
SebaMC Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje żone ma Ssij pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje W robocie? ja bez zmian, sekcyjny na C3, a ostatnio robię stanowczo za dużo więc też mi ze spotami nie po drodze Byłem w tamtym rejonie w tym tygodniu, ale Ciebie nie widziałem, a na jaką zmianę byłeś? ja na A Ja też byłem na A, był w ścianie serwisant ale Ciebie nie widziałem, ja się kręcę w połowie ściany A no był tam ziomek od nas, bo były problemy Ja wczoraj byłem u Trepka z forum zrobić uszczelnienie pompy, całość trwała 5-6h a robota przy samej pompie to może 40 minut..
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Aloha No i era dimanowej gleby z tyłu wyprowadziła się z auta w końcu, bo nie mogłem już na te auto patrzeć. teraz jest przód hr + tył ori 1ba wygląd taki sobie ale komfort wyśmienity. No i obniżenie z tyłu pozbyły mnie odboji przez dobijanie amora do końca Od początku mówiłem Ci że winę ponoszą słabe amory
A4-Tomek Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje żone ma Ssij pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje W robocie? ja bez zmian, sekcyjny na C3, a ostatnio robię stanowczo za dużo więc też mi ze spotami nie po drodze Byłem w tamtym rejonie w tym tygodniu, ale Ciebie nie widziałem, a na jaką zmianę byłeś? ja na A Ja też byłem na A, był w ścianie serwisant ale Ciebie nie widziałem, ja się kręcę w połowie ściany A no był tam ziomek od nas, bo były problemy Ja wczoraj byłem u Trepka z forum zrobić uszczelnienie pompy, całość trwała 5-6h a robota przy samej pompie to może 40 minut.. No i co Grzesiu się spisał z robotą? demontaż i montaż pompy to faktycznie długo zajmuje bo wiem jak w moim klekocie walczył z pompą. send from HTC
SebaMC Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak spisał się, problem był jedynie z VAGiem, bo nie miał swojego lapka i nie dało się połączyć z kabelkiem, ale to ogarnę sam, sama robota wporzo, kolejne set tysięcy przed pompą
diman Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Aloha No i era dimanowej gleby z tyłu wyprowadziła się z auta w końcu, bo nie mogłem już na te auto patrzeć. teraz jest przód hr + tył ori 1ba wygląd taki sobie ale komfort wyśmienity. No i obniżenie z tyłu pozbyły mnie odboji przez dobijanie amora do końca Od początku mówiłem Ci że winę ponoszą słabe amory Amory są dobre - 75% skuteczności sprawdzałem, jak już to były za długie do tych sprężyn a co do dziadkowania to nie jest tak źle, ale jak zaczyna na tym już cierpieć fura to trzeba to przerwać. Edytowane 16 Listopada 2014 przez diman
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 I to się nazywa dopieścić wydech http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a4/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:audi,frn:2010-01,prx:27501,pwn:110,exc:red,fwd:true,xhl:true,nvs:true/pg:vipcar/201548551.html Ps. całkiem przypadkiem wszedłem na mobile
SebaMC Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) No dupe ma mega... a wiadomo co to za RS'a? Edytowane 17 Listopada 2014 przez SebaMC
Rekomendowane odpowiedzi