Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 On ma ksywe lovelas wyszłane z lte Aż sobie zajrzę na jego profil FBkowy No i już spojrzałem, Maniek, to nie dziewczyna dla Ciebie
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siema Panowie, co z piątkiem? Byłem we wtorek w Kato i spora ekipa chce przyjechać do nas, warunek to spot tam gdzie przed ostatnio Niech PREZES się wypowie, co o tym myśli Z pewnych względów nie może to być docelowe miejsce zlotów (rozmawialiśmy o tym na ostatnim zlocie). Zaś nie ma najmniejszego problemu z tym żeby to było miejsce spotkań/imprez zorganizowanych tak jak ostatnio gdzie umawia się większa grupa osób (nawet gdyby to miało być co drugi piątek) - pod warunkiem że będzie odpowiednio czytelne info na forum z odpowiednim wyprzedzeniem. Zeby nie było sytuacji co piątek że do samej 18.00 osoby chcące przyjechać nie bardzo wiedzą gdzie się mają pojawić. Czyli podsumowując: Zloty standardowo odbywają się na forum - zaś każdorazowo wiedząc że wpada większa zorganizowana grupa "na żarełko" dajemy wcześniej info i spotykamy się gdzie nam się tylko podoba Mam nadzieje że Pasi ? Ps. mnie niestety nie będzie - od rana jutro jestem w stolicy Do 17.00 szkolę - od 18.00 Maniek - gratki laski (czekam na foto) Ciesz się nią do pierwszej wspólnej imprezy - potem sama zniknie
A4 Mario Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Widzę że tu jakaś rewolucja, spoty w innym miejscu, Maniek bajeruje jakąś pannę... Te nie rozpędzaj się .... Troche romantyzmu ... Nie bajeruje tylkojuż zbajerował i nie jakaś panne tylko Żanete... Od razu mówie to nie ta z na wspólnej Powered by LG G3s
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 UWAGA !!! jako że część z Was już planuje urlopy przekazuje info: ZATOR 2015 12-14 CZERWIEC
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Widzę że tu jakaś rewolucja, spoty w innym miejscu, Maniek bajeruje jakąś pannę... Te nie rozpędzaj się .... Troche romantyzmu ... Nie bajeruje tylkojuż zbajerował i nie jakaś panne tylko Żanete... Od razu mówie to nie ta z na wspólnej Powered by LG G3s Romantyzm już mi przeminął Laska jak laska, ważne że dobrze wygląda w audi UWAGA !!! jako że część z Was już planuje urlopy przekazuje info: ZATOR 2015 12-14 CZERWIEC Już myślałem że zapomniałeś o Zatorze
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Widzę że tu jakaś rewolucja, spoty w innym miejscu, Maniek bajeruje jakąś pannę... Te nie rozpędzaj się .... Troche romantyzmu ... Nie bajeruje tylkojuż zbajerował i nie jakaś panne tylko Żanete... Od razu mówie to nie ta z na wspólnej Powered by LG G3s Romantyzm już mi przeminął Laska jak laska, ważne że dobrze wygląda w audi UWAGA !!! jako że część z Was już planuje urlopy przekazuje info: ZATOR 2015 12-14 CZERWIEC Już myślałem że zapomniałeś o Zatorze nie ma opcji - oby z roku na rok zainteresowanie nie spadało Ps. jeszcze z 2 zatory i żonę tam zabiorę
Majkel Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Po raz kolejny się na was nie zawiodłem, szydera znów na najwyższym poziomie
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Po raz kolejny się na was nie zawiodłem, szydera znów na najwyższym poziomie Na mnie zawsze możesz liczyć Nie czas na zmiana auta/koła? Miron, a Ty nie przesadzaj, Zator jest ważniejszy od Bukowiny, to nasz ogólnopolski Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Pucek
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 to wiem Ps. wyślijcie mi jakieś linki to tych waszych FB profili co tą naszą nową maskotkę zobaczę
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 to wiem Ps. wyślijcie mi jakieś linki to tych waszych FB profili co tą naszą nową maskotkę zobaczę Nie mogę tego zrobić
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 MAniek.......................... U lasek jak przy felgach : ważne że jest wklęsłość MAniej - jeżeli Ty się jej średnio podobasz a poleciało na auto to pamiętaj że to nasza zasługa więc w sumie jak by ona była wspólna MAsz rozumiem świadomość że gdybyś miał dalej auto w stanie jak na pierwszym zlocie to co najwyżej byś jej brata wyrwał
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 MAniek.......................... U lasek jak przy felgach : ważne że jest wklęsłość MAniej - jeżeli Ty się jej średnio podobasz a poleciało na auto to pamiętaj że to nasza zasługa więc w sumie jak by ona była wspólna MAsz rozumiem świadomość że gdybyś miał dalej auto w stanie jak na pierwszym zlocie to co najwyżej byś jej brata wyrwał :polew:
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) ...rozumiem ,że chodzi Ci o tą Cenzura wklęsłość ,o którą jej dziadkowie walczyli wyszłane z lte Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Arturoo
egon47 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siema widze ze dobra szydera idzie z Nimca Widze ze mamy klubowego Lovelasa
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niemiec ma teraz przerąbane u nas Musi nam być posłyszny bo jak w czymś podpadnie to jej pokażemy foto serii
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Trza było w Nimcach zostać... byś bardziej przyrezał i bardziej się podobał
Majkel Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ściule!!! [emoji14] Zamiast cieszyć sie szczęściem kumpla to szydera ciśniecie, nawet z maria żeście tak nie jeb*li jak nissana w gazie kupił [emoji14] [emoji14] [emoji14] Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Majkel
A4 Mario Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ty synek zwolnij bo ja nismo kupiłem w benzynie a gaz sam montowałem haha a twoja Pani Ż. Przy moim nismo to Ferrari haha. Prawda jest taka ze ci zazdrosza dlatego sieją szydere... Ja sie tylko obawiam że jak mnie jej przedstawisz to będzie non stop omnie pytać i twoje noty strasznie spadną dlatego ją uprzedz ze ja juz zajety jestem Powered by LG G3s Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi