Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ta ma z klawiaturą...ale ładuje go raz na "miesiąc" No tak. Tylko potem fotki lasek klubowych kolegów trza mu wysyłać mmsem bo FB brak w takim fonie hahaha Powered by LG G3s
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ehh...gdzie te czasy...co ładowarki sie szukało, aby naładować telefon...bo tak to się kiedyś nazywało...ponoć
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ehh...gdzie te czasy...co ładowarki sie szukało, aby naładować telefon...bo tak to się kiedyś nazywało...ponoć A pamiętasz to cudo ...Nokia 3210 to były czasy Powered by LG G3s
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 pamiętam, pamiętam potem miałem niezniszczalną nokie LEGENDĘ 3310 edit...mam ją do dziś leży gdzieś w biurku w Świerklanach...trzymam wrazie czego jakby padły te wszystkie "internety"
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 pamiętam, pamiętam potem miałem niezniszczalną nokie LEGENDĘ 3310 edit...mam ją do dziś leży gdzieś w biurku w Świerklanach...trzymam wrazie czego jakby padły te wszystkie "internety" Ja miałem Nokie 3510i ... To był wypasior...obudoa była troche podświetlana z boku i kolorowy ekran ... Mialem w kolorze ktemowym bo granatowa byla kiepska .... Powered by LG G3s
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 no miała całe 4096 kolorów (chyba)...wypas ja potem miałem siemensa m55 z dołączanym aparatem i pamiętam to jak dziś...10 fot i po baterii
Rekomendowane odpowiedzi