Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jak tam test ? Bedzie młody rezacz ? Powered by LG G3s Prędzej rozwód albo psa sobie kupię...
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Ojj tam ... Wiesz jakie teraz wózki robią... Fela ala rotiform a jak pokombinujesz to i glebe zapodasz haha ... P.s. o weselu też tak pisałeś haha Powered by LG G3s Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ojj tam ... Wiesz jakie teraz wózki robią... Fela ala rotiform a jak pokombinujesz to i glebe zapodasz haha Powered by LG G3s Hehhehe wiem, ja jednak wolę grzebać przy autach
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ojj tam ... Wiesz jakie teraz wózki robią... Fela ala rotiform a jak pokombinujesz to i glebe zapodasz haha Powered by LG G3s Hehhehe wiem, ja jednak wolę grzebać przy autach Niepoki to co piszesz [emoji14]olew:wysłane z lte
HatefulEvil Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dżem dobry. Pożyczyłby ktoś dobroduszny na zlocie w piątek N75 na nie wiem 0,5-1,5h? ^^' Tak, że oddałbym zanim by się zbierał ze zlotu.
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg.
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić ściul :grin:
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić ściul :grin: widziałeś mnie bym się kiedyś wyyebał ? ...PS. W BT do zaspy się nie liczy !!!!
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić ściul :grin: widziałeś mnie bym się kiedyś wyyebał ? ...PS. W BT do zaspy się nie liczy !!!! A miałem wspomnieć BT
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić ściul :grin: widziałeś mnie bym się kiedyś wyyebał ? ...PS. W BT do zaspy się nie liczy !!!! f*ck...wyprzedziłeś moje myśli...
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić ściul :grin: widziałeś mnie bym się kiedyś wyyebał ? ...PS. W BT do zaspy się nie liczy !!!! f*ck...wyprzedziłeś moje myśli... a widzisz Przeklęta zima... Mało się nie połamałem we wtorek rano po nocce... Na L4 do końca tyg. było kupić brykę z q to byś umiał chodzić ściul :grin: widziałeś mnie bym się kiedyś wyyebał ? ...PS. W BT do zaspy się nie liczy !!!! A miałem wspomnieć BT następny ..
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 BT 2013 nikt już chyba nie zapomni...no chyba, że Ci co nie pamiętają i twierdzili: "...że dupiato było 10 (22) w pokoju"
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 BT 2013 nikt już chyba nie zapomni...no chyba, że Ci co nie pamiętają i twierdzili: "...że dupiato było 10 (22) w pokoju" Tacy i tak długo wytrzymali... byli tacy co o 22 już byli wyspani i trzeźwi
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Arturku w tym roku też Ci cytrynówkę załatwimy i będzie cacy przytulisz baniaczek
Rekomendowane odpowiedzi