Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na marginesie ... Ci co mają instagrama a nie tylko fb to polecam obserwować profil Rotiform... Co ci goście za foty wklejają to szok...

Powered by LG G3s

A to spoko ... Rezacze haha jak byś miał jakiś problem z heblami to pisz do Arturra haha

Powered by LG G3s

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak na marginesie ... Ci co mają instagrama a nie tylko fb to polecam obserwować profil Rotiform... Co ci goście za foty wklejają to szok...

Powered by LG G3s

A to spoko ... Rezacze haha jak byś miał jakiś problem z heblami to pisz do Arturra haha

Powered by LG G3s

Wiem wiem ale spoko Dev ogarnia temat także luzik :wink:

Ze mnie taki rezacz jak z koziej d*py trąbka :grin::grin:

Opublikowano

Mirek A dzisiej co robisz że na działce pozamykane pod blokiem tylko cytryna ... Zero polerki mycia...

Powered by LG G3s

Co zaś u Wnuka robiłeś ? Letnie już zakładasz ?

Powered by LG G3s

:D:D

Nie sprawdzałem felgi

20150228_124317.jpg

Przeca na zimówki masz stalówki a letnie dopiero co odebrane z malowania to na ciulci takie koła ?

Powered by LG G3s

auta nie myję bo ma padać

teraz siedze na necie a od 16.00 chudów , finka i oblewanie Opla

Opublikowano

Haha szukosz a7 ...

Powered by LG G3s

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

Do Bukowiny już sie nie wyrobiszaco byś nie znalozł to wyglądowo szymenia potwór i tak zamiato wszystko haha

Powered by LG G3s

Opublikowano

ale jo już szukom na bukowina 2016 - bo u mnie to tak akurat rok szukania :decayed:

Przy Szymenia furmance to jedynie idzie się wklesłością felg wyróżnić bo u niego placki będą :grin:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

ale jo już szukom na bukowina 2016 - bo u mnie to tak akurat rok szukania :decayed:

Przy Szymenia furmance to jedynie idzie się wklesłością felg wyróżnić bo u niego placki będą :grin:

Ale ten jego przód...mega agresor... Na żywo musi miażdzyć.. Szczególnie przy prędkości max 35km/h na zwycięstwa ...

Powered by LG G3s

Opublikowano

jeszcze 4 dni i spadam..........na 5 dni..............oczywiście z rodziną.................... kolegów i koleżanek z pracy :decayed:

http://www.jaworzynakrynicka.pl/mapa-tras-narciarskich/

Ps. Pucek - oczywiście w pracy już wszyscy jadący wiedzą że chce się uczyć na desce i 2 razy już ją miałem na nogach :grin:

nawet mi powiedzieli że jak będę chciał to w cenie wyjazdu można skorzystać z instruktora :decayed:

Masakra, że Oni jeszcze się na Tobie nie poznali :grin:

Opublikowano (edytowane)

jeszcze 4 dni i spadam..........na 5 dni..............oczywiście z rodziną.................... kolegów i koleżanek z pracy :decayed:

http://www.jaworzynakrynicka.pl/mapa-tras-narciarskich/

Ps. Pucek - oczywiście w pracy już wszyscy jadący wiedzą że chce się uczyć na desce i 2 razy już ją miałem na nogach :grin:

nawet mi powiedzieli że jak będę chciał to w cenie wyjazdu można skorzystać z instruktora :decayed:

Masakra, że Oni jeszcze się na Tobie nie poznali :grin:

Jak patrzą na jego telefon to wierzą we wszystko ...

P.S. vario zapodał na instagrama fotki nowej siódemki... Polerował długo alejuż sie świeci jak psu jajca....