Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak na marginesie ... Ci co mają instagrama a nie tylko fb to polecam obserwować profil Rotiform... Co ci goście za foty wklejają to szok... Powered by LG G3s A to spoko ... Rezacze haha jak byś miał jakiś problem z heblami to pisz do Arturra haha Powered by LG G3s
Tomi_81 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak na marginesie ... Ci co mają instagrama a nie tylko fb to polecam obserwować profil Rotiform... Co ci goście za foty wklejają to szok... Powered by LG G3s A to spoko ... Rezacze haha jak byś miał jakiś problem z heblami to pisz do Arturra haha Powered by LG G3s Wiem wiem ale spoko Dev ogarnia temat także luzik Ze mnie taki rezacz jak z koziej d*py trąbka
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Mirek A dzisiej co robisz że na działce pozamykane pod blokiem tylko cytryna ... Zero polerki mycia... Powered by LG G3s Co zaś u Wnuka robiłeś ? Letnie już zakładasz ? Powered by LG G3s Nie sprawdzałem felgi Przeca na zimówki masz stalówki a letnie dopiero co odebrane z malowania to na ciulci takie koła ? Powered by LG G3s auta nie myję bo ma padać teraz siedze na necie a od 16.00 chudów , finka i oblewanie Opla
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Haha szukosz a7 ... Powered by LG G3s
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Do Bukowiny już sie nie wyrobiszaco byś nie znalozł to wyglądowo szymenia potwór i tak zamiato wszystko haha Powered by LG G3s
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 ale jo już szukom na bukowina 2016 - bo u mnie to tak akurat rok szukania Przy Szymenia furmance to jedynie idzie się wklesłością felg wyróżnić bo u niego placki będą
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 ale jo już szukom na bukowina 2016 - bo u mnie to tak akurat rok szukania Przy Szymenia furmance to jedynie idzie się wklesłością felg wyróżnić bo u niego placki będą Ale ten jego przód...mega agresor... Na żywo musi miażdzyć.. Szczególnie przy prędkości max 35km/h na zwycięstwa ... Powered by LG G3s
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 jeszcze 4 dni i spadam..........na 5 dni..............oczywiście z rodziną.................... kolegów i koleżanek z pracy http://www.jaworzynakrynicka.pl/mapa-tras-narciarskich/ Ps. Pucek - oczywiście w pracy już wszyscy jadący wiedzą że chce się uczyć na desce i 2 razy już ją miałem na nogach nawet mi powiedzieli że jak będę chciał to w cenie wyjazdu można skorzystać z instruktora Masakra, że Oni jeszcze się na Tobie nie poznali
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) jeszcze 4 dni i spadam..........na 5 dni..............oczywiście z rodziną.................... kolegów i koleżanek z pracy http://www.jaworzynakrynicka.pl/mapa-tras-narciarskich/ Ps. Pucek - oczywiście w pracy już wszyscy jadący wiedzą że chce się uczyć na desce i 2 razy już ją miałem na nogach nawet mi powiedzieli że jak będę chciał to w cenie wyjazdu można skorzystać z instruktora Masakra, że Oni jeszcze się na Tobie nie poznali Jak patrzą na jego telefon to wierzą we wszystko ...P.S. vario zapodał na instagrama fotki nowej siódemki... Polerował długo alejuż sie świeci jak psu jajca.... Powered by LG G3s Edytowane 28 Lutego 2015 przez Mario22
stanley Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 jeszcze 4 dni i spadam..........na 5 dni..............oczywiście z rodziną.................... kolegów i koleżanek z pracy http://www.jaworzynakrynicka.pl/mapa-tras-narciarskich/ Ps. Pucek - oczywiście w pracy już wszyscy jadący wiedzą że chce się uczyć na desce i 2 razy już ją miałem na nogach nawet mi powiedzieli że jak będę chciał to w cenie wyjazdu można skorzystać z instruktora Masakra, że Oni jeszcze się na Tobie nie poznali ten to jest agent PS. Już pewnie śpi w kasku
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Tak na marginesie ... Ci co mają instagrama a nie tylko fb to polecam obserwować profil Rotiform... Co ci goście za foty wklejają to szok... Reklama dźwignia handlu, tylko te felgi 3tgl kosztują majątek...
Rekomendowane odpowiedzi