horny devil Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Miron chyba coś ostatnio o tym wspominaliście http://www.forum.alfaholicy.org/porady_przy_zakupie/65049-przekret_na_podatku_vat_przy_sprzedazy_auta_przeczytaj_nim_kupisz_samochod.html
Koval242 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść
diman Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy
Koval242 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy Bo tak gańba samemu jechać nie znać nikogo
diman Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy Bo tak gańba samemu jechać nie znać nikogo Gańba to będzie jak nie przyjedziesz, bo nikogo nie poznasz a ludzie warci poznania
Tomi_81 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy Bo tak gańba samemu jechać nie znać nikogo Gańba to będzie jak nie przyjedziesz, bo nikogo nie poznasz a ludzie warci poznania Nawet jak nikogo ciekawego nie poznasz to przynajmniej kebsa zjesz
Koval242 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy Bo tak gańba samemu jechać nie znać nikogo Gańba to będzie jak nie przyjedziesz, bo nikogo nie poznasz a ludzie warci poznania Nawet jak nikogo ciekawego nie poznasz to przynajmniej kebsa zjesz A co to taki rytuał ?? Nie jest to jak na budowie nowy stawia ? ha
diman Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy Bo tak gańba samemu jechać nie znać nikogo Gańba to będzie jak nie przyjedziesz, bo nikogo nie poznasz a ludzie warci poznania Nawet jak nikogo ciekawego nie poznasz to przynajmniej kebsa zjesz A co to taki rytuał ?? Nie jest to jak na budowie nowy stawia ? ha budowa budową a postawić zawsze możesz heh
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam nowych na zloty przyjmujecie ? Czy okres próbny trza przejść zawsze przyjmujemy Bo tak gańba samemu jechać nie znać nikogo Gańba to będzie jak nie przyjedziesz, bo nikogo nie poznasz a ludzie warci poznania Nawet jak nikogo ciekawego nie poznasz to przynajmniej kebsa zjesz Dobrze prawi
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dobry pany, jaki kolor wybrać na fele z RS6? Zawiozę do lakiernika i najlepiej jakbym mu podał kod lakieru, chcę coś z grafitu w połysk ale nie za ciemne
stanley Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Dobry pany, jaki kolor wybrać na fele z RS6? Zawiozę do lakiernika i najlepiej jakbym mu podał kod lakieru, chcę coś z grafitu w połysk ale nie za ciemne to walnij grafit w połysku, ale nie za ciemne PS. Moim zdaniem jak pomalujesz je na ciemniejszy kolor niż ori może zgubić się rozmiar koła... ale mogę się mylić Edytowane 4 Marca 2015 przez stanley
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dobry pany, jaki kolor wybrać na fele z RS6? Zawiozę do lakiernika i najlepiej jakbym mu podał kod lakieru, chcę coś z grafitu w połysk ale nie za ciemne zrób w ori kolorze i nie kombinuj bo to będzie z d*py wyglądało
egon47 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Dobry pany, jaki kolor wybrać na fele z RS6? Zawiozę do lakiernika i najlepiej jakbym mu podał kod lakieru, chcę coś z grafitu w połysk ale nie za ciemne Jak chcesz grafit to maluj je w kolor felg z rs4 b7 taki mega jasny grafit tam byłhttp://www.adrenalinemotorsport.pl/photos/ogloszenia/389.jpg Edytowane 4 Marca 2015 przez egon47
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Egon, właśnie o taki mi się rozchodziło, może nawet jaśniejszy, żeby rozmiar nie zmalał tak jak prawicie
egon47 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 http://www.autogespot.co.uk/audi-rs4-avant-b7-1/2013/07/01to jest chyba ten sam kolor Albo seba ori kolor z rotora takie jak miał Miron http://olx.pl/i2/oferta/alufelgi-rotory-audi-a3-rotor-19-leon-golf-felgi-CID5-ID5hBXl.html#gallery
Rekomendowane odpowiedzi