SebaMC Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Witam takie pytanie mam mam 2.5 tdi i czy da radę ogarnąć temat tempomatu ?? Co bym musiał kupić do tego manetkę i ?? I czy jest osoba co ogarnie taki temat. I jakie są tego koszty. Jak elektroniczny pedał gazu to tylko manetka
danielom Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Witam takie pytanie mam mam 2.5 tdi i czy da radę ogarnąć temat tempomatu ?? Co bym musiał kupić do tego manetkę i ?? I czy jest osoba co ogarnie taki temat. I jakie są tego koszty.Jak elektroniczny pedał gazu to tylko manetka Kazde TDI ma potencjometr wiec mozna zalozyc manetka, kostka i wiazka i chula )
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Witam takie pytanie mam mam 2.5 tdi i czy da radę ogarnąć temat tempomatu ?? Co bym musiał kupić do tego manetkę i ?? I czy jest osoba co ogarnie taki temat. I jakie są tego koszty. odkładaj na wałki, pompę,przepływkę ....,a nie gupoty Ci w głowie
Koval242 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam takie pytanie mam mam 2.5 tdi i czy da radę ogarnąć temat tempomatu ?? Co bym musiał kupić do tego manetkę i ?? I czy jest osoba co ogarnie taki temat. I jakie są tego koszty. odkładaj na wałki, pompę,przepływkę ....,a nie gupoty Ci w głowie Rozrząd i wałki ogarnięte Puki co jeździ A że czeka mnie długa trasa to zastanawiam się nad tempomatem. Witam takie pytanie mam mam 2.5 tdi i czy da radę ogarnąć temat tempomatu ?? Co bym musiał kupić do tego manetkę i ?? I czy jest osoba co ogarnie taki temat. I jakie są tego koszty.Jak elektroniczny pedał gazu to tylko manetka Kazde TDI ma potencjometr wiec mozna zalozyc manetka, kostka i wiazka i chula ) Hmm muszę konkretnie pod 2.5 kupić czy to ma jakieś znaczenie ? http://olx.pl/oferta/audi-a2-a3-a4-przelacznik-tempomat-kabel-rybnik-CID5-ID8Qg67.html#abd1be477eCoś takiego i co by jeszcze było potrzebne ? Edytowane 8 Marca 2015 przez Koval242
Koval242 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 kwestia czasu jak wrócimy do rozmowy Chyba źle mi życzysz
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 kwestia czasu jak wrócimy do rozmowy Chyba źle mi życzysz nie...znam 2,5 po prostu
Koval242 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 kwestia czasu jak wrócimy do rozmowy Chyba źle mi życzysz nie...znam 2,5 po prostu Co ile km padają ??
Tyrath Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Panowie, mam 1.9tdi AVG 110 koni. Ustawiłem sie dzisiaj z kolega e46 320d 150 koni. Nie odchodził mi jakos wielce i w sumie zastanawiam sie czy nie mam wrzuconego programu. Czy jest ktoś kto ogarnia temat i posiada kabel żeby mi sprawdzić czy nie mialem grzebane w parametrach? P.s. Chodzi mi o kabel mpps v13 czy coś w ten deseń
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Panowie, mam 1.9tdi AVG 110 koni. Ustawiłem sie dzisiaj z kolega e46 320d 150 koni. Nie odchodził mi jakos wielce i w sumie zastanawiam sie czy nie mam wrzuconego programu. Czy jest ktoś kto ogarnia temat i posiada kabel żeby mi sprawdzić czy nie mialem grzebane w parametrach? P.s. Chodzi mi o kabel mpps v13 czy coś w ten deseń napisz do Daniela z Żor kwestia czasu jak wrócimy do rozmowy Chyba źle mi życzysz nie...znam 2,5 po prostu Co ile km padają ?? człowieku to jest 2,5...to jest nieprzewidywalne Edytowane 8 Marca 2015 przez Arturoo
SebaMC Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 dobry Koval242 Szukaj od A4B5 albo od A8D2 (sam mam od A8 i podchodzi P&P) jak już kiedyś bawiłeś się przy kabelkach to nie będzie problemu z montażem...później potrzebujesz kabelek żeby załączyć taki tempomat (uruchomić go w ECU) Tu masz co i jak : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18758-montaz-tempomatu/
Multis Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Panowie, mam 1.9tdi AVG 110 koni. Ustawiłem sie dzisiaj z kolega e46 320d 150 koni. Nie odchodził mi jakos wielce i w sumie zastanawiam sie czy nie mam wrzuconego programu. Czy jest ktoś kto ogarnia temat i posiada kabel żeby mi sprawdzić czy nie mialem grzebane w parametrach? P.s. Chodzi mi o kabel mpps v13 czy coś w ten deseń napisz do Daniela z Żor kwestia czasu jak wrócimy do rozmowy Chyba źle mi życzysz nie...znam 2,5 po prostu Co ile km padają ?? człowieku to jest 2,5...to jest nieprzewidywalne Po co mu tempomat? Na lawecie się nie przyda... Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 9 Marca 2015 przez Arturoo
egon47 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Dziadek wczoraj z bratem kupiliśmy u Ciebie w mieście a6 c5 1.9 tdi
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Dziadek wczoraj z bratem kupiliśmy u Ciebie w mieście a6 c5 1.9 tdi W komisie ?? gratki cukiereczka Edytowane 9 Marca 2015 przez Arturoo
egon47 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Nie od jakiegoś prywatnego właściciela górnika heh
Rekomendowane odpowiedzi