stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Żebym tylko do tego mordoru tym razem wytrzymał za każdym razem tak gadamy i uja z tego wychodzi
Polko_V Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Żebym tylko do tego mordoru tym razem wytrzymał u mnie 3 lata temu było "ała" ale zarówno 2 jak i rok temu, to wszedłem i wyszedłem o własnych siłach i wszystko pamiętałem
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem
SebaMC Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Ja nie mogę tego powiedzieć nawet o Zatorze...
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Moja też jedzie, dydo też z frelą
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Moja też jedzie, dydo też z frelą racja sorki zapomniałem a tak w ogóle dobranoc Panowie bajo, zdrowiej
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Moja też jedzie, dydo też z frelą racja sorki zapomniałem a tak w ogóle dobranoc Panowie bajo, zdrowiej Djim, !Grześ, secio też jadą z frelami
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Moja też jedzie, dydo też z frelą racja sorki zapomniałem a tak w ogóle dobranoc Panowie bajo, zdrowiej Djim, !Grześ, secio też jadą z frelami nie znam osobiście BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem dydo też z frelą ostatnio źle to się skończyło
Pucek Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Nie wiadomo czy się cieszyć, czy żałować, jedno jest pewne, padnie nowy rekord - ktoś padnie przed kanapami
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Nie wiadomo czy się cieszyć, czy żałować, jedno jest pewne, padnie nowy rekord - ktoś padnie przed kanapami nawet nie gadaj
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem dydo też z frelą ostatnio źle to się skończyło Czemu, fajnie było
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Nie wiadomo czy się cieszyć, czy żałować, jedno jest pewne, padnie nowy rekord - ktoś padnie przed kanapami hmmm...ja nie jadę więc nie wiem skąd ta pewność
stanley Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Nie wiadomo czy się cieszyć, czy żałować, jedno jest pewne, padnie nowy rekord - ktoś padnie przed kanapami hmmm...ja nie jadę nie wierzę Ci podobno znowu masz wspólne łoże z Szymkiem Edytowane 14 Marca 2015 przez stanley
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 BTW w tym roku typowo męskie grono ze Śląska dobrze, że chociaż Kaśka jedzie z Dimanem Nie wiadomo czy się cieszyć, czy żałować, jedno jest pewne, padnie nowy rekord - ktoś padnie przed kanapami hmmm...ja nie jadę nie wierzę Ci podobno znowu masz wspólne łoże z Szymkiem hehe nie da rady Pane btw Szymek ponoć musiał jakiś czas po tym weekendzie na jakąś terapię uczęszczać
Rekomendowane odpowiedzi