Polko_V Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 kiedy jest zator ?druga połowa czerwca zawsze To wiem, chodzilo mi o dokladna date. z tego co Mirek kiedyś wspomniał to 12-14.06
miron78 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 dokładnie zapisy i konkrety na początku kwietnia
horny devil Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 kiedy jest zator ?druga połowa czerwca zawsze To wiem, chodzilo mi o dokladna date. z tego co Mirek kiedyś wspomniał to 12-14.06 Kuzwa bracik sie hajta akurat. Ani bukowina ani zator
Majkel Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 kiedy jest zator ?druga połowa czerwca zawsze To wiem, chodzilo mi o dokladna date.z tego co Mirek kiedyś wspomniał to 12-14.06 Kuzwa bracik sie hajta akurat. Ani bukowina ani zator Też mi problem ślub przesunąć...
Majkel Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Horny... zawsze możesz Bratu jako prezent ślubny Zator dla dwóch osób opłacić.... ....nie będzie chciał jechać, to Ty se ze swoją pojedziesz w jego miejsce, proste? proste! Prezent dasz i Zator też zaliczysz
horny devil Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 po to ma się kumpli No kiedys wiodlem spokojne statyczne zycie na 1Ba i felga 15" pieniadze pakowalem do skarpety a teraz? odliczanie idile brakuje do kolejnego moda 《lol》 Maniek ja cie prosze. Moze odrazu cale wesele w zatorze. Swoja droga miron jak chciales wozic mojego brata do kosciola i byc w zatorze jednoczesnie?? Lol A tak na serio to gamon drsowozem jedzie i to jeszcze w najgorszym wydaniu 3 ze swiatlami od lanosa facepalm
SebaMC Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A Vag Nysa też jest 13-14 czerwca...nie dałoby rady zmienić na weekend po VAGu?
Polko_V Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 ojj...wątpie...jak prezes napisał już kupę czasu temu, że 12-14 czerwiec, to za pewne mamy już tam domki zamówione
stanley Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A Vag Nysa też jest 13-14 czerwca...nie dałoby rady zmienić na weekend po VAGu? chyba żartujesz, że stawiasz coś przed Zatorem
Rekomendowane odpowiedzi