Polko_V Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Kurde, jestem pewny że tam było jeziorko. A może nie... Hmmm Jarko juz się nie jednemu tak wydawalo rzeczka jest no bo już myślałem, że tak ze mną było źle... ...ale nie powiem dość chwilę żem się zastanawiam...czy ja o czymś nie wiem
horny devil Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale będę na zatorze i na weselu bracikaW tym samym czasie
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale będę na zatorze i na weselu bracika W tym samym czasie phiii..jak tak mam co chwile...jestem i w pracy i na spocie
horny devil Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale będę na zatorze i na weselu bracika W tym samym czasie phiii..jak tak mam co chwile...jestem i w pracy i na spocie ale nie pijesz w tedy chyba
stanley Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Gdzieś, ktoś, coś jakieś urodziny Śląskie w Zatorze... Słyszał ktoś? jak to kiedyś, ktoś powiedział: w Bukowinie wymiotywałem, w Zatorze rzygałem
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale będę na zatorze i na weselu bracika W tym samym czasie phiii..jak tak mam co chwile...jestem i w pracy i na spocie ale nie pijesz w tedy chyba chyba Ty
ucho.77 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Gdzieś, ktoś, coś jakieś urodziny Śląskie w Zatorze... Słyszał ktoś? jak to kiedyś, ktoś powiedział: w Bukowinie wymiotywałem, w Zatorze rzygałem I to jest trafne podsumowanie obu imprez
Majkel Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Wyblakł ...Kurde, musze szybko podanie pisać jak się miejsce zrobiło [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Wyblakł ...Kurde, musze szybko podanie pisać jak się miejsce zrobiło [emoji12] [emoji12] [emoji12] lekko
diman Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Oby więcej takich spotów Dzięki za dziś Pany, teraz pora iść spać bo rano trza wstać podania dalej nie ma przez weekend będzie, myśle co napisać w uzasadnieniu... "bo lubię pić" jest wystarczające Sami klubowicze będą na Śląsku ja jestem konserwatywny i klubowicze nie będę Oby więcej takich spotów Dzięki za dziś Pany, teraz pora iść spać bo rano trza wstać podania dalej nie ma przez weekend będzie, myśle co napisać w uzasadnieniu... "bo lubię pić" jest wystarczające Sami klubowicze będą na Śląsku ja jestem konserwatywny i klubowiczem nie będę A i co do jeziorka w Zatorze to jest pływa się po nim i zwiedza mitologię Edytowane 28 Marca 2015 przez diman
jarko Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Dobra, to do kogo podanie składać o przyjazd? I jakie tam ostatnio klimaty panują? Rodzinne czy raczej w stylu parkingu w BT z cyklu "nie będę miał czasu się rozpakować"? Bo nie wiem ile osób zapisywać
stanley Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Dobra, to do kogo podanie składać o przyjazd? I jakie tam ostatnio klimaty panują? Rodzinne czy raczej w stylu parkingu w BT z cyklu "nie będę miał czasu się rozpakować"? Bo nie wiem ile osób zapisywać z dzieckiem jeszcze nikogo tam nie było My, może nie będziemy mieli wyjścia i pojedziemy całą rodziną
diman Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Diman jak zyjesz po robocie ? ano luźno było jak nowo narodzony rano w robocie też luz Edytowane 28 Marca 2015 przez diman
MAJKI Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Diman jak zyjesz po robocie ?ano luźno było jak nowo narodzony rano w robocie też luz Te 3 kebaby Cie uratowały hehehe
Majkel Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Dobra, to do kogo podanie składać o przyjazd? I jakie tam ostatnio klimaty panują? Rodzinne czy raczej w stylu parkingu w BT z cyklu "nie będę miał czasu się rozpakować"? Bo nie wiem ile osób zapisywać Jarko, weekend w Zatorze organizuje co roku Miron, coś chyba ostatnio wspominał że całe info poda na początku kwietnia [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi