Koval242 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No właśnie ja pojechałem a tu chyba pusto ?
Majkel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja w pracy siedzę a moje auto u secia na garażu... Co myślicie o plastrze miodu? Oczywiście w zderzaku też by zawital... i bez znaczka S by było Jutro jakieś lepsze foto strzele jak to wygląda... Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Majkel
egon47 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fajnie wyglada Maniek sam nad tym grillem sie zastanawialem ale do seryjnego zderzaka nie bardzo pasuje
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Maniek, jak to jest że nie mogę cytować Twoich wypowiedzi? chyba mnie jakoś zablokowałeś Co robisz u Secia? czemu nie jedziesz do Kamienia w niedzielę? Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Pucek
Majkel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie wiem czemu nie możesz cytować... U secia bylem dzisiaj klime ogarnąć bo nie działała, jak sie okazało przyczyną był złamany kabelek i secio mi to ogarnia a ja w pracy siedzę Co do Kamienia to niestety muszę odpuścić, weekend pracujący... jutro jakoś udało mi się wolne załatwić bo z moją do Krakowa jade połaźić, ale w niedziele już nie da rady nic wykombinować.... Pucol, co Ty myślisz o tym grillu?
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grill, no niby tak, ale musisz robić wszystkie kratki w zderzaku, miałem jutro robić poler ale Żona tak mi wyprała pady że gąbki i rzepy są osobno Aaa i GRATULACJE
Majkel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Za co te gratulacje? Kratka w zderzaku środkowa też będzie w plaster miodu zrobiona, a eslajnowe boczne już takie są Więc cały przód byłby w plastrze w tym momencie
Koval242 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 dobry...i zaś do roboty... Nowa felga są się nie kupi he
ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Maniek gdzie dorwałeś gryla bo w ori taki chyba w b6 nie występował?
Majkel Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Maniek gdzie dorwałeś gryla bo w ori taki chyba w b6 nie występował? no własnie to nie ori... allegrowy Ale nie wygląda źle i dlatego mam mieszane uczucia
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Maniek gdzie dorwałeś gryla bo w ori taki chyba w b6 nie występował? no własnie to nie ori... allegrowy Ale nie wygląda źle i dlatego mam mieszane uczucia Ja bym się nie przejmował tym że to nie ori, nic się z tym złego nie stanie, a zawsze będziesz miał coś czego nie ma nikt inny
ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Maniek mi się taka opcja podoba i jestem na tak Ja bym się nie przejmował tym że to nie ori, nic się z tym złego nie stanie, a zawsze będziesz miał coś czego nie ma nikt inny +100Maniuś a dół pod sline też występuje czy trzeba rezać Egon listwy drzwi założyłeś już?????
H4mm3R Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Pany ma ktoś rolkę do zrolowania błotników?
egon47 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Maniek mi się taka opcja podoba i jestem na tak Ja bym się nie przejmował tym że to nie ori, nic się z tym złego nie stanie, a zawsze będziesz miał coś czego nie ma nikt inny+100Maniuś a dół pod sline też występuje czy trzeba rezać Egon listwy drzwi założyłeś już????? W poniedziałek zakładam bo auto od lakiernika odbieram zobaczymy co będą warte ale myślę że będzie ok Maniek zakładał tego grilla jest fajny do s line pasuje nie wiem czemu na tym forum się przyjęło co nie jest ori to jest be
ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 przecież zwykły gryl od sline różni sie tylko znaczkiem,dopiero od esy jest inny oczywiście góra,bo doły są wszystkie różne Egon w piątek będziesz na spocie?to bym oblukał jak leżą
Rekomendowane odpowiedzi